STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ενδιαφέρον από Ελλάδα για Ρούντιτς

Ενδιαφέρον από Ελλάδα για Ρούντιτς

Ο Μίλαν Ρούντιτς θα αγωνιστεί την Παρασκευή (1/5) με την Τρέντσιν στο τελικό του Κυπέλλου της Σλοβακίας κόντρα στην Σενίκα και όπως αποκάλυψε ο ίδιος θα τον δουν αγωνιζόμενο σκάουτ από δυο ομάδες της Ελλάδος.

Την Παρασκευή το βράδυ διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου στην Σλοβακία με την Τρέντσιν, του γνωστού σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού Τσου Λα Λινγκ, να αντιμετωπίζει την Σενίκα διεκδικώντας το τρόπαιο.

Στην Τρέντσιν αγωνίζεται ο 23χρονος (γεννημένος στις 29 Μαρτίου 1992) Μίλαν Ρούντιτς ο οποίος αποκάλυψε σύμφωνα με πληροφορίες από την Σλοβακία ότι θα αγωνιστεί υπό το βλέμμα δυο σκάουτ από ομάδες της Ελλάδας.

Ο Ρούντιτς δεν είπε ποιες είναι αυτές οι ομάδες αλλά όπως αναφέρουν δημοσιογράφοι από την Σλοβακία η μια είναι σίγουρα η ΑΕΚ και η άλλη πιθανότατα θα είναι ο Παναθηναϊκός χωρίς όμως αυτό να έχει διασταυρωθεί.

Ο 23χρονος Σέρβος αγωνίζεται στην θέση του στόπερ και μάλιστα είναι αριστεροπόδαρος ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει μια φορά διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Σερβίας. Είναι υψηλόσωμος (1,88) ενώ το συμβόλαιο του με την ομάδα της Τρέντσιν ολοκληρώνεται τον Ιούλιο του 2016.

Στην Τρέντσιν βρίσκεται τα τελευταία δυο χρόνια και είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας παρά το νεαρό της ηλικίας του έχοντας αγωνιστεί φέτος σε 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έως τώρα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ