STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να νικήσει ο Αστέρας τον Ατρόμητο

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να νικήσει ο Αστέρας τον Ατρόμητο
Νίκο Φερνάντες Κουρμπέλης INTIME SPORTS

Ο Νίκο Φερνάντες αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τον Αστέρα, καθώς πέτυχε το νικητήριο γκολ τον Αρκάδων απέναντι στον Ατρόμητο. Τέταρτο σερί 1-0 στην Τρίπολη.

Ένα παιχνίδι που έδειχνε πως θα πήγαινε προς το "Χ" και μάλιστα δίχως γκολ, βρήκε νικητή τον Αστέρα με 1-0. Οι Αρκάδες μάλιστα πέτυχαν την έκτη σερί τους νίκη και τέταρτη με το ίδιο σκορ στην Τρίπολη! Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε μία σημαντική ευκαιρία, όμως οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και κέρδισαν ξανά την κατοχή.

Το δεύτερο μέρος είχε και πάλι τους φιλοξενούμενους να έχουν 1-2 σημαντικές φάσεις, όμως ο Αστέρας ήταν πιο ουσιαστικός και με τον Νίκο Φερνάντες σκαρφάλωσε στην 3η θέση.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλ/νίας), Κουρομπίλια (Δυτ. Αττικής)

Αστέρας (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Μάσα (Φούντας 84'), Κουρμπέλης, Παπαδόπουλος (Γιάννου 72'), Μπερτόλιο, Λανθαρότε (Νίκο 63').

Ατρόμητος (Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κούρος, Κιβρακίδης, Γοδόι (Μπάλλας 55'), Μπρίτο (Μπαστακός 91'), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Μαρσελίνιο (Στόιτεφ 63').

Γκολ: Νίκο Φερνάντεθ (σουτ 85')

Κάρτες: Γοδόι (κίτρινη 8'), Λαζαρίδης (κίτρινη 38'), Παπαδόπουλος (κίτρινη 43'), Κιβρακίδης (κίτρινη 53'), Λούι (κίτρινη 61'), Κούρος (κίτρινη 68'), Σανκαρέ (κίτρινη 70'),

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 1-0.

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου για την 11η αγωνιστική.

Το φιλμ του αγώνα

Λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος. Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, έχοντας την κατοχή της μπάλας και χάνοντας την πρώτη φάση στο 18ο λεπτό. Ο Κούρος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Λε Ταλέκ έπιασε αμέσως το σουτ, όμως ο Μπαντής σε καλή θέση μπλόκαρε εντυπωσιακά.

Η ομάδα της Τρίπολης ισορρόπησε το ρυθμό και στα λεπτά που ακολούθησαν δεν επέτρεψε κινδύνους μπροστά από την εστία. Μάλιστα στο 30' ο Μάσα, μετά από μπαλιά του Ιγκλέσιας, έκανε ένα όμορφο σουτ, όμως ο Γκορμπούνοφ ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ. Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς κάποια μεγάλη φάση μπροστά από τα δυο καρέ.

Στο 65ο ο Ναπολεόνι είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τον Ατρόμητο, όμως καθυστέρησε αρκετά να σουτάρει με αποτέλεσμα ο Ζησόπουλος να τον προλάβει και να του πάρει την μπουκιά από το στόμα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ακόμα καλή στιγμή στο 80' όμως ο σουτ του Στόιτσεφ μπλόκαρε ο Μπαντής.

Χρυσή αλλαγή

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα έληγε δίχως σκορ, ο Αστέρας πέτυχε το νικητήριο γκολ με τον Νίκο Φερνάντες που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή! Ο Αργεντινός έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή, κι εκεί με σουτ νίκησε τον Γκορμπούνοφ γράφοντας το 1-0.

Ο MVP του αγώνα

Μα φυσικά ο σκόρερ του αγώνα, Νίκο Φερνάντες. Μπήκε μέσα και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Η φάση του αγώνα

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου Φερνάντο Γοδόι και Στέφανο Ναπολεόνι συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για αρκετή ώρα. Ευτυχώς και οι δυο δεν είχαν κάτι σοβαρό, με τον Αργεντινό, ωστόσο, να γίνεται αλλαγή.

Ο διαιτητής

Δεν είχε δύσκολο έργο. Ούτε και φάσεις για να δυσκολευτεί πέρα από 1-2 που δεν τον ξεγέλασαν.

Μας άρεσε

Τα τελευταία είκοσι λεπτά. Ο Ατρόμητος πίεζε για τη νίκη, όμως ο Αστέρας έξυπνα στην κόντρα πήρε μία ακόμα σημαντική νίκη.

Δεν μας άρεσε

Ο Ατρόμητος από εκεί που πήγαινε για πλέι οφ, πλέον πρέπει να προσέξει για την παραμονή. Είναι δυο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με την Καλλονή μάλιστα να έχει ένα ματς λιγότερο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ