STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εμμανουηλίδης: "Το θέλαμε περισσότερο και το πήραμε"

Εμμανουηλίδης: "Το θέλαμε περισσότερο και το πήραμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι προπονητές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, Σπύρος Μαραγκός και Δημήτρης Μαυρογενίδης, αλλά και δυο εκ των ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού μίλησαν στο Sport24.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης των Κ17.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας των Εφήβων του Παναθηναϊκού επί της αντίστοιχης του Ολυμπιακού με 3-2 το απόγευμα του Σαββάτου στο Κορωπί. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο σκόρερ δυο υπέροχων τερμάτων για το τριφύλλι μίλησε στο Sport24.gr και αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του αλλά και τα δυο γκολ που σημείωσε. Επίσης από πλευράς πράσινων μίλησε και ο Κωνσταντίνος Σπίνος.

Δηλώσεις στο Sport24.gr έκαναν και οι δυο προπονητές Σπύρος Μαραγκός και Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Μαραγκός: "Αξιέπαινη προσπάθεια"

Ο εκ των προπονητών του Παναθηναϊκού Κ17, Σπύρος Μαραγκός, δήλωσε στο Sport24.grμετά τη νίκη (3-2) επί του Ολυμπιακού: "Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά τακτικά, ήμασταν σε καλό επίπεδο. Είναι αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών και τους αξίζουν συγχαρητήρια".

Από τη μεριά του ο τεχνικός της Κ17 του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, είπε: " Έγινε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο. Ένα ανοιχτό ματς στο δεύτερο με αρκετά ατομικά λάθη από την πλευρά μας. Κάναμε προσπάθεια για να γυρίσουμε το παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε. Ακόμα είναι νωρίς και συνεχίζουμε".

Εμμανουλίδης: "Δείξαμε περισσότερο πάθος και ψυχή"

" Ήταν ένα ντέρμπι στο οποίο ξέραμε ότι θα κριθεί στη δύναμη και ότι όποια ομάδα θα τα δώσει όλα θα πάρει τη νίκη. Εμείς τα δώσαμε όλα και νικήσαμε".

Θεωρείς ότι έπαιξε ρόλο και η ταχύτητα γιατί το δικό σου πρώτο γκολ προήλθε επειδή ήσουν πολύ γρήγορος;
" Έπαιξε τον ρόλο της και η ταχύτητα που είχαμε, αλλά κυρίως η ψυχή. Εμείς δείξαμε περισσότερη".

Πέτυχες και δυο από τα τρία γκολ της ομάδας σου;
"Είμαι χαρούμενος, αλλά σημασία έχει η νίκη της ομάδας".

Η νίκη αυτή σας δίνει κίνητρο για τη συνέχεια;
"Ναι ήταν μεγάλο κίνητρο να νικήσουμε τον Ολυμπιακό, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και καθημερινά προκειμένου να τα πάμε καλύτερα στο μέλλον".

Από τη μεριά του ο Σπίνοςυποστήριξε:

" Ήταν σημαντικός αγώνας, πήραμε τη νίκη. Είχαμε πάθος και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Το ματς κρίθηκε στη θέληση και χρωστούσαμε τη νίκη στους προπονητές μας. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να πάμε υψηλότερα".

Να σημειώσουμε ότι υπήρξε αίτημα και προς την ομάδα του Ολυμπιακού ώστε να μιλήσουν οι πρωταγωνιστές των "ερυθρόλευκων" αλλά το προπονητικό τιμ των φιλοξενούμενων αρνήθηκε ευγενικά να μιλήσει κάποιος εκ των ποδοσφαιριστών.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ