STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ελεύθεροι παίκτες από την Super League

Ελεύθεροι παίκτες από την Super League

Ένα μήνα πριν τη σέντρα της Super League το Sport24.gr παρουσιάζει τους παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι από την Ελλάδα. Λύσεις για όλα τα βαλάντια.

Είναι από τις πιο... αργές μεταγραφικές περιόδους για τις περισσότερες ομάδες της Super League, αφού τα κενά στα ρόστερ τους είναι πιο μεγάλα και από την τρύπα του όζοντος.

Όλοι περιμένουν να περάσουν οι μέρες και μαζί να πέσουν οι τιμές για να προχωρήσουν σε ποιοτικές προσθήκες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα καλοί παίκτες για το επίπεδο της πρώτης κατηγορίας να παραμένουν ελεύθεροι (ή να βρίσκονται κοντά σε ομάδα).

Ας δούμε τις καλύτερες περιπτώσεις για όλα τα πορτοφόλια. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε κι εσείς, αμυντικοί, μέσοι και επιθετικοί υπάρχουν σε αφθονία. Ξεκινάμε:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

1) Λουίτζι Τσέναμο

2) Γιώργος Μπαντής

Μόλις δυο περιπτώσεις, αλλά αρκετά καλές. Έμπειροι στην κατηγορία με τα θετικά τους και τα αρνητικά τους.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ο Σαλίνο σίγουρα είναι για κορυφαίες ομάδες και μεγάλα πορτοφόλια, από εκεί και πέρα όμως έχουμε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Ξεχωρίζουν οι Μπουκουβάλας, Μίκιτς, Στάθης και ο Καράμπελας.

1) Λεάντρο Σαλίνο

2) Κώστας Ρουγκάλας

3) Γιάννης Στάθης

4) Γιάννης Ποτουρίδης

5) Νίκος Καράμπελας

6) Μιχάλης Μπουκουβάλας

7) Νικολά Μίκιτς

ΜΕΣΟΙ

Λίγοι και καλοί. Και όταν λέμε καλοί δεν εννοούμε πάντα για τους "μεγάλους", αλλά και για τους μικρομεσαίους. Άρτσε, Φαβάλι και Καλτσάς (της Καλλονής) είναι εξαιρετικές περιπτώσεις που δύσκολα δεν θα βρουν ομάδα. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι προσφέρουν σημαντικές λύσεις.

1) Μανώλης Παπαστεριανός

2) Γιώργος Γεωργιάδης

3) Ροτζέριο Μάρτινς

4) Πέδρο Άρτσε

5) Νίκος Καλτσάς

6) Χαβίτο

7) Λούκας Φαβάλι

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Εδώ έχουμε κορυφαίες προτάσεις για την ελληνική αγορά. Τζεμπούρ, Ίλιτς, Πετρόπουλος και Μπαράλες κάνουν την διαφορά. Ο Σαλπιγγίδης δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, αλλά παραμένει καλό όνομα, ενώ ο Τζάνης είναι σίγουρη λύση στη γραμμή κρούσης.

1) Δημήτρης Σαλπιγγίδης

2) Χρήστος Τζάνης

3) Αντώνης Πετρόπουλος

4) Παντελής Καπετάνος

5) Ραφίκ Τζεμπούρ

6) Μπράνα Ίλιτς

7) Ιγκόρ Ντε Σόουζα

8) Χερόνιμο Μπαράλες

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ