STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έλειψε το γκολ στην Κομοτηνή

Έλειψε το γκολ στην Κομοτηνή
INTIME SPORTS

Το φιλικό παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Κομοτηνής δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες με αποτέλεσμα οι Πανθρακικός και Skoda Ξάνθη να έμειναν στο 0-0 στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Ράσβαν Λουτσέσκου.

Πανθρακικός και Skoda Ξάνθη έμειναν στο 0-0 στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Ράσβαν Λουτσέσκου στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Κομοτηνής και που δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες.

Σε ένα παιχνίδι όπου πέραν των μετρημένων φάσεών του είχε ένταση στο 89΄ανάμεσα στους Πέρεζ και Παπαστεριανό με τον διαιτητή Τοπούζη να ζήτησε από τον Λουτσέσκου να αποσύρει τον Παπαστεριανό για να μην τον αποβάλει. Όπως και έγινε με τον Κολλάρα να πέρασε στην θέση του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο 16΄ ο Χασομέρης μετά την σέντρα του Χρήστου δεν πρόλαβε μέσα από τη μικρή περιοχή να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Ζαρόπουλου που μάζεψε την μπάλα.

Έλειψε το γκολ στην Κομοτηνή
INTIME SPORTS

Στο 32΄ ο Αθανασιάδης βγήκε και μάζεψε την μπάλα πριν γίνει απειλητικός ο Καπετάνος μετά από το μπέρδεμα των κεντρικών αμυντικών του Πανθρακικού.

Το τελείωμα του Ρενάν με το σουτ του από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Πανθρακικού είχε σαν αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη.

Στο 42΄ ο Ντιγκινί θα βρει τον Ιγκόρ με την μπάλα από το αριστερό του σουτ να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Ζαρόπουλου και να καταλήξει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 65΄ το πλασέ του Τριανταφυλλάκου ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο Αναστασόπουλος, ενώ στο 70΄ η μπάλα από την κεφαλιά του Λισγάρα μετά από την εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πανθρακικού.

Τέλος στο 86΄ μετά το λάθος διώξιμο από την άμυνα της Skoda Ξάνθης ο Αναστασόπουλος χρειάστηκε να πεταχτεί στο δεξί του γάμα και να διώξει σε κόρνερ την μπάλα από το σουτ του Πέρεζ.

Πανθρακικός (Μάντζιος): Αθανασιάδης (46΄ Πασχαλάκης), Παπαγεωργίου (57΄ Ζδράβος), Έμποου, Χρήστου, Σερφά, Λαδάκης (57΄ Μεχία), Οκάτσι (57΄ Τριανταφυλλάκος), Χασομέρης (81΄ Φραγκούλης), Ντιγκινί (68΄ Αράμπα), Τζάνης (57΄ Πέρεζ (89΄ Γκουτσίδης)), Ιγκόρ (46΄ Κάσες).

Skoda Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος (61΄ Αναστασόπουλος), Μπαξεβανίδης (46΄ Μπέρτος), Γουάλας, Ομπόντο (46΄ Παπαστεριανός, (89΄ Κολλάρας), Βασιλακάκης (46΄ Φλίσκας), Κλέιτον (71΄ Ορφανίδης), Καπετάνος (61΄ Μπαρέτας), Λισγάρας, Καρυπίδης, Ρενάν (78΄ Λαζαρίδης), Σολτάνι (46΄ Ράνος).

Έλειψε το γκολ στην Κομοτηνή
INTIME SPORTS
Έλειψε το γκολ στην Κομοτηνή
INTIME SPORTS
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ