STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έλαμψε ο Μουκάμ

Έλαμψε ο Μουκάμ

Με δύο γκολ του Μπουκάμ, ο οποίος έκλεψε την παράσταση, ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 3-2 σε φιλικό που έγινε στην Τρίπολη.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ο νικητής στο φιλικό με τον Πανιώνιο, το οποίο έγινε για να κρατηθούν οι παίκτες των δύο ομάδων σε αγωνιστικό ρυθμό. Τα φώτα έπεσαν πάνω στον Μουκάμ, ο οποίος μπήκε αλλαγή, πέτυχε δύο γκολ και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει τους Αρκάδες.

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήρε το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, όταν μετά από εκπληκτική συνεργασία των ποδοσφαιριστών του στην αντεπίθεση ο Απόστολος Γιάννου με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα (0-1).

Ο Αστέρας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 21ο λεπτό, όταν μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Νίκο Φερνάντεθ από δεξιά ο προωθημένος στη φάση Καλίφα Σανκαρέ πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου (1-1).

Ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα στο 77ο λεπτό όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρόλε, ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε δύσκολα πλονζάροντας στην αριστερή του γωνία και στην επαναφορά της μπάλας ο Μούκαμ πήγε πρώτος και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων (2-1).

Τρία λεπτά αργότερα και μετά από ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Ρόλε από δεξιά, ο Μούκαμ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου (3-1).

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ, ο προωθημένος Παντίδος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοσίσκι (3-2).

Διαιτητής:Γιάννης Δελφάκης

Αστέρας:Μπαντής (30’ Θεοδωρόπουλος, 60’ Κοσίσκι), Κιτόκο (60’ Γιαννιώτας), Κυριακόπουλος (46’ Παπαχρήστος), Παντελιάδης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης (63’ Μούκαμ), Μάσα, Τιε Μπι (37’ Ουσέρο), Μπαράλες, Νικο Φερνάντεθ (46’ Λούι), Μπακασέτας (46’ Ρόλε).

Πανιώνιος:Παπαδόπουλος (68’ Γιαννακόπουλος), Πάνος (58’ Αργυρόπουλος), Οικονόμου (77’ Γκέζας), Χατζηισαίας (76’ Παντίδος), Τασουλής, Γκίνη (46’ Μητρόπουλος), Κολοβός (76’ Σμυρλής), Μπούζας, Φούντας, Μπουμάλ (46’ Μασούρας), Γιάννου (77’ Βουτσιώτης).

Έλαμψε ο Μουκάμ
Έλαμψε ο Μουκάμ
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ