STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εκτός οι "ανεπιθύμητοι" και οι "κατηγορούμενοι" διαιτητές

Εκτός οι "ανεπιθύμητοι" και οι "κατηγορούμενοι" διαιτητές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 3η αγωνιστική με τους Σπάθα, Δημητρόπουλο, Βοσκάκη, Παππά και Αρετόπουλο να μην ορίζονται στα ματς της πρεμιέρας. Ο Σιδηρόπουλος στο Λιβαδειά-Παναθηναϊκός, ο Δελφάκης στο Καραϊσκακης, Κιοτζένης στην Τούμπα και Κομίνης στο ΟΑΚΑ.

Έγιναν γνωστοί οι οκτώ διαιτητές των αναμετρήσεων για τα ματς της πρεμιέρας στην Super League με την ΚΕΔ να αφήνει εκτός ορισμών τους "ανεπιθύμητους" και τους "κατηγορούμενους" για την "εγκληματική οργάνωση". Στα ματς που ξεχωρίζουν ορίστηκε ο Δελφάκης για το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, ο Δελφάκης για το Ολυμπιακός-Βέροια, ο Κιοτζένης για το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός και ο Κομίνης για την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ξάνθη.

Δείτε ποιοι διαιτητές ορίστηκαν για τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής:

ΑΕΛ – Ηρακλής: Ευαγγέλου
Κέρκυρα – Πλατανιάς: Παπαδόπουλος
Ολυμπιακός – Βέροια: Δελφάκης
Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: Σιδηρόπουλος
ΑΕΚ – Ξάνθη: Κομίνης
ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος: Βάτσιος
Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης: Παπαπέτρου
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Κιοτζένης

Ποιοι και γιατί έμειναν εκτός

Η ΚΕΔ άφησε εκτός ορισμών τους Παππά, Σπάθα, Αρετόπουλο, Μάνταλο, Βοσκάκη που δεν τους θέλει ο Παναθηναϊκός (τον Παππά δεν τον θέλει και ο ΠΑΟΚ). Επίσης τους Γιάχο, Θάνο που δεν έχουν τρέξει τα τεστ φυσικής κατάστασης (όπως και ο Μάνταλος) και μέχρι να τα τρέξουν δεν θα ορίζονται. Ο Καλογερόπουλος που δήλωσε κώλυμα γιατί γέννησε η γυναίκα του.

Ο Κύζας που "πληρώνει" την πρόσφατη διαγραφή της ΕΠΣ Δράμας στην οποία η ΕΠΟ υποστηρίζει ότι ορίστηκαν παράνομα εκλογές από διοίκηση πρωτοδικείου. Οι Λαμπρόπουλος, Μήτσιος που είχαν προκαλέσει με διαιτησίες τους στο περσινό πρωτάθλημα.

Ο Δημητρόπουλος που όπως και οι Σπάθας, Γιάχος, υπάρχει εισαγγελική πρόταση να παραπεμφθούν σε δίκη για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ