STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εκτός ντέρμπι "αιωνίων" ο Σιδηρόπουλος

Εκτός ντέρμπι "αιωνίων" ο Σιδηρόπουλος
Σιδηρόπουλος INTIME SPORTS

Ορίστηκε 4ος στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό και δεν έχει δικαίωμα να παίξει στην αναμέτρηση των "πράσινων" με τον Ολυμπιακό.

Κατά δύο μειώθηκαν οι διεθνείς υποψήφιοι διαιτητές για το ντέρμπι "αιωνίων" του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στις 21/11. Ο λόγος για τον Τάσο Σιδηρόπουλο και τον Γιώργο Κύζα που ορίστηκαν 4ος και 1ος διαιτητής στο παιχνίδι του Σαββάτου 7/11 του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Και αν ο Δραμινός δεν είχε ουσιαστικά ελπίδες καθώς είχε διαιτητεύσει στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ (4-0), ο αποκλεισμός του Σιδηρόπουλου αποτελεί είδηση.

Ο διεθνής ρέφερι που στο εξωτερικό αριστεύει και έχει οριστεί ήδη σε τρεις αγώνες των ομίλων του Champions League, ήταν από τους βασικούς υποψήφιους.

Η ΚΕΔ όμως, έχει άλλη άποψη και τον "έστειλε" 4ο στο Ατρόμητος - Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας λοιπόν, δεν μπορεί να οριστεί σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι των "πράσινων".

Δεν τιμωρήθηκε ο Αρετόπουλος

Στα... μαλακά τελικά έπεσε ο Αρετόπουλος για την διαιτησία του στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και το πέναλτι εκτός περιοχής που είχε δώσει υπέρ του "δικέφαλου" στο μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη στον Ροντρίγκεζ.

Ο διεθνής ρέφερι ορίστηκε στον αγώνα της Καλλονής με την Ξάνθη και έμεινε έτσι εκτός ορισμών μόνο για μία αγωνιστική. Ουσιαστικά δηλαδή, δεν τιμωρήθηκε καθόλου αν και είχε διαρρεύσει ότι είχε πάρει χαμηλό βαθμό από τον παρατηρητή Γιάννη Σπυρόπουλο.

Κατά τα άλλα, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή ορίστηκε ο Μάριος Λαμπρόπουλος. Για τον ρέφερι από την Ηλεία είχε παράπονα η ΑΕΚ στον περσινό πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (1-1).

Οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ: Θάνος (Γρεβενών), βοηθοί: Χαρίσης (Γρεβενών), Κωτούλας (Σερρών), 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας), βοηθοί: Κασσαβέτης (Αιτ/νίας), Μεσσήνης (Αχαϊας). 4ος: Φουκάκης (Ηρακλείου).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), βοηθοί: Μερκενίδης (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας), 4ος: Μάνταλος (Καβάλας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κύζας (Δράμας), βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας), 4ος: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

ΚΑΛΛΟΝΗ - ΞΑΝΘΗ: Αρετόπουλος (Τρικάλων), βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Γεωργαράκος (Αθηνών), 4ος: Δελφάκης (Αρκαδίας).

ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου), βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Βλάσσης (Λασιθίου), 4ος: Κιοτζένης (Ξάνθης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Παπαπέτρου (Αθηνών), βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Παράσιου (Ημαθίας), 4ος: Βοσκάκης (Ρεθύμνου).

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας), βοηθοί: Βερρής (Λέσβου), Δόσης (Αθηνών), 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ