STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εξώδικο της Super League στη NOVA για μη αποπληρωμή δόσης

PRE GAME / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Super League απέστειλε εξώδικο στη NOVA σχετικά με τη μη αποπληρωμή δόσης στις 28 Ιουλίου και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του συνδρομητικού.

Τι και αν χθες (3/8) έβγαινε κλίμα συναίνεσης μετά το Δ.Σ. της Super League για το τηλεοπτικό συμβόλαιο και τον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος. Αυτό που άπαντες έλεγαν μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ήταν πως υπάρχει συμβόλαιο εν ισχύ με τη NOVA και άπαντες θα πρέπει να το τηρήσουν στο ακέραιο.

Στο πλαίσιο αυτό, η Super League προχώρησε σε εξώδικο προς το συνδρομητικό κανάλι, καθώς δεν καταβλήθηκε η δόση για το νέο πρωτάθλημα, η οποία θα έπρεπε να έχει καταβληθεί από τις 28 Ιουλίου. Επομένως, όταν οι παράγοντες έλεγαν πως υπάρχει συμβόλαιο σε ισχύ, εννοούσαν πως η NOVA έχει και οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στις ομάδες.

Οι 12 μικρομεσαίες ομάδες πήραν την πρωτοβουλία γι αυτή την κίνηση, επικαλούμενες προβλήματα ρευστότητας λόγω της μη καταβολής της δόσης, λέγοντας μάλιστα πως προβλέπεται και σχετική ρήτρα. Θέλουν με αυτό τον τρόπο να πιέσουν για την άμεση καταβολή των χρημάτων εκ μέρους του καναλιού.

Στον αντίποδα, χθες (3/8) δεν αποφασίστηκε τίποτα απ' αυτά που ήθελε η NOVA. Ούτε αποδοχή μείωσης συμβολαίου, ούτε μείωση ομάδων, παρά μόνο το ότι παραμένουν ως έχουν τα playoffs για τις θέσεις 2-5. Μένει να δούμε αν το συνδρομητικό θα προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασης, ώστε να σπάσει η κεντρική διαχείριση. Θα υπάρξουν και άλλα επεισόδια στο σίριαλ...

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ