STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εξετάστηκαν οκτώ φάκελοι, την Τρίτη οι υπόλοιποι και οι αποφάσεις

Εξετάστηκαν οκτώ φάκελοι, την Τρίτη οι υπόλοιποι και οι αποφάσεις
INTIME SPORTS

Την Μεγάλη Δευτέρα ξεκίνησε ο έλεγχος των φακέλων των αδειοδοτήσεων με τον ΟΦΗ να ζητάει και να παίρνει αναβολή για την Μεγάλη Τρίτη όταν και θα εξεταστούν οι υπόλοιποι φάκελοι και θα υπάρξει και η ανακοίνωση της απόφασης σε πρώτο βαθμό.

Διανύουμε την εβδομάδα των Παθών και για όλες τις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στην Super League διανύουμε την εβδομάδα της κρίσης ενόψει της επόμενης σεζόν. Αυτό γιατί την Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη υπάρχει η εξέταση των φακέλων για τις αδειοδοτήσεις της επόμενης περιόδου.

Η διαδικασία της Δευτέρας ξεκίνησε με την εξέταση των φακέλων των ομάδων: Απόλλων Σμύρνης, Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Καλλονή, Εργοτέλης, Άρης και Πανιώνιος.

Ζήτησε αναβολή ο ΟΦΗ

Μεταξύ των παραπάνω ΠΑΕ ήταν να εξεταστεί και ο φάκελος της ΠΑΕ ΟΦΗ, ωστόσο, μετά από αίτημα των Κρητικών προς την Επιτροπή Αδειοδότησης, δόθηκε αναβολή για το πρωί της Μεγάλης Τρίτης.

Κανείς δεν ξέρει τον λόγο αλλά σίγουρα δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να υπάρχει πρόβλημα με τον φάκελο. Την ίδια ώρα από τον ΟΦΗ τόνιζαν πως ο λόγος της αναβολής έχει να κάνει με την απουσία του Μάνθου Πουλινάκη στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Κατάρ.

Την Τρίτη οι αποφάσεις

Οι φάκελοι που εξετάζονται την Μεγάλη Τρίτη (πέραν του ΟΦΗ) είναι των ΠΑΕ: Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Πανθρακικός και Παναθηναϊκός και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Μ. Τρίτη (15/4)
10.00: Ατρόμητος
10.30: Ολυμπιακός
11.00: Λεβαδειακός
11.30: Αστέρας Τρίπολης
12.00: Παναιτωλικός
12.30: Ξάνθη
13.00: ΠΑΟΚ
13.30: Πανθρακικός
14.00: Παναθηναϊκός

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις που αφορούν τις τέσσερις ομάδες που θα μετάσχουν στα πλέι οφ, διότι αν δεν τους χορηγηθεί η άδεια θα χρειαστεί να αποκλειστούν. Γενικότερα πάντως, υπάρχει μια φημολογία που κάνει λόγο για προβλήματα στο πλάνο βιωσιμότητας αρκετών ΠΑΕ.

Να θυμίσουμε πως όποια ΠΑΕ δεν αδειοδοτηθεί σε πρώτο βαθμό, έχει δικαίωμα έφεσης εντός πέντε ημερών στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης. Σε περίπτωση που και σε δεύτερο βαθμό ο φάκελος απορριφθεί, τότε η προβλεπόμενη ποινή είναι ο περιορισμός σε μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ