STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Εκπρόθεσμη η καταγγελία" λένε στην Κέρκυρα

"Εκπρόθεσμη η καταγγελία" λένε στην Κέρκυρα
ΕΠΟ INTIME SPORTS

Εκδικάστηκε την Τρίτη (18/8) η προσφυγή της Κέρκυρας στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με την οποία ζητά να παραμείνει στη Super League. Στοιχεία που κάνουν λόγο για εκπρόθεση καταγγελία εμφάνισαν οι Φαίακες. Το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (20/8) η απόφαση.

Η κατηγορία στην οποία θα παίξει τη νέα σεζόν η Κέρκυρα θα έχει γίνει γνωστή το αργότερα έως και την Πέμπτη (20/8). Η προσφυγή της ομάδας του νησιού των Φαιάκων στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδικάστηκε την Τρίτη (18/8), οπότε και το νομικό επιτελείο εμφάνισε συγκεκριμένα στοιχεία για να δικαιωθεί.

Τι στοιχεία είναι αυτά; Ότι η καταγγελία σχετικά με τη φερόμενη ύπαρξη παρένθετου προσώπου στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ έγινε εκπρόσθεσμα. Το ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα σε Λιμπάντση και Κουτσούρη υπεγράφη τον Δεκέμβριο του 2013 και η καταγγελία έγινε Μάιο του 2014. Οι νομικοί του επτανησιακού συλλόγου απέδειξαν πως ήταν εκπρόθεση η καταγγελία.

Στην Κέρκυρα υποστήριξαν ότι θέμα παρατυπίας δεν υφίσταται, ενώ από τον Λεβαδειακό υποστήριξαν πως έχουν έννομο συμφέρον για την υπόθεση, όπως και ο Απόλλων Σμύρνης. Η οριστική απόφαση αναμένεται να βγει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (20/8). Ίσως και την Τετάρτη (19/8) να υπάρχει η επίσημη ανακοίνωση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ