Εκπρόθεσμη η καταγγελία λένε στην Κέρκυρα - Super League - SPORT 24

"Εκπρόθεσμη η καταγγελία" λένε στην Κέρκυρα

ΕΠΟ

"Εκπρόθεσμη η καταγγελία" λένε στην Κέρκυρα

Εκδικάστηκε την Τρίτη (18/8) η προσφυγή της Κέρκυρας στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με την οποία ζητά να παραμείνει στη Super League. Στοιχεία που κάνουν λόγο για εκπρόθεση καταγγελία εμφάνισαν οι Φαίακες. Το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (20/8) η απόφαση.

Η κατηγορία στην οποία θα παίξει τη νέα σεζόν η Κέρκυρα θα έχει γίνει γνωστή το αργότερα έως και την Πέμπτη (20/8). Η προσφυγή της ομάδας του νησιού των Φαιάκων στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδικάστηκε την Τρίτη (18/8), οπότε και το νομικό επιτελείο εμφάνισε συγκεκριμένα στοιχεία για να δικαιωθεί.

Τι στοιχεία είναι αυτά; Ότι η καταγγελία σχετικά με τη φερόμενη ύπαρξη παρένθετου προσώπου στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ έγινε εκπρόσθεσμα. Το ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα σε Λιμπάντση και Κουτσούρη υπεγράφη τον Δεκέμβριο του 2013 και η καταγγελία έγινε Μάιο του 2014. Οι νομικοί του επτανησιακού συλλόγου απέδειξαν πως ήταν εκπρόθεση η καταγγελία.

Στην Κέρκυρα υποστήριξαν ότι θέμα παρατυπίας δεν υφίσταται, ενώ από τον Λεβαδειακό υποστήριξαν πως έχουν έννομο συμφέρον για την υπόθεση, όπως και ο Απόλλων Σμύρνης. Η οριστική απόφαση αναμένεται να βγει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (20/8). Ίσως και την Τετάρτη (19/8) να υπάρχει η επίσημη ανακοίνωση.

SHARE:
TEAMWORK

TEAMWORK

Το ματς που θα 'θελα να ήμουν μέσα

Οι δημοσιογράφοι του Oneman λιώνουν στα βίντεο από παλιούς αγώνες των ομάδων τους και διαλέγουν το ένα, το οποίο θα έκαναν τα πάντα για να έχουν ζήσει από το γήπεδο.

SPECIAL EDITION

SPECIAL EDITION

Οι σέξι Ελληνίδες της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Δυνατά comeback, δυναμικά ντεμπούτα και πλούσια μπούστα. Ναι, δεν είναι πολλές. Αλλά αυτό, το μόνο που σημαίνει, είναι ότι είναι ακόμη πιο πολύτιμες.

ΛΙΣΤΑ

ΛΙΣΤΑ

Oι δέκα καλύτερες σειρές όλων των εποχών

Δείτε ποιες τηλεοπτικές σειρές κέρδισαν την αγάπη του κοινού και άσκησαν τεράστια επιρροή σε εκατομμύρια τηλεθεατές

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Μειώσεις για 800.000 ιδιοκτήτες. Αναλυτικά τι θα ισχύσει

Που θα υπάρξουν επιβαρύνσεις, μικρές και μεγάλες μειώσεις. Οι αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24