STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έκλεισε με νίκη ο Πανιώνιος τη σεζόν, 2-0 τον Λεβαδειακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Πανιώνιος επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη και έκλεισε ιδανικά την σεζόν στη Super League Σουρωτή.

Δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον ο αγώνας του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League Σουρωτή, όμως οι γηπεδούχοι έκλεισαν ιδανικά το πρωτάθλημα, νικώντας με 2-0.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Μπανανά και Γεσίλ και έφτασε στο εύκολο τρίποντο απέναντι σε αυτή του Ζοζέ Ανιγκό, ο οποίος ακούγεται για τον πάγκο των "κυανέρυθρων" ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Πανιώνιος τελείωσε το πρωτάθλημα με 40 βαθμούς στην 7η θέση, ενώ ο Λεβαδειακός έμεινε στους 34 και ισοβάθμησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πάντως, για τους Βοιωτούς ήταν μια επιτυχημένη σεζόν.

Έτσι ξεκίνησαν οι δυο ομάδες

Σε διάταξη 4-2-3-1 παρατάχθηκε ο Πανιώνιος. Ο Κότνικ ήταν στο τέρμα και αμυντική τετράδα οι Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος και Σαραμαντάς. Οι Κόρμπος και Ουάσινγκτον ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Βουκελάτο, Μακρύλλο και Σπιριντόνοβιτς πίσω από τον Γεσίλ.

Ο Λεβαδειακόςξεκίνησε με διάταξη 3-5-2. Ο Επασί στο τέρμα, με τους Φαβάρο, Τριποτσέρη και Νίκα τριάδα στην άμυνα. Ο Καραχάλιος έπαιζε δεξιά, με τον Ζαραδούκα απέναντι. Οι Καλτσάς και Νουάνκο ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τον Σουμπίνιο σε πιο ελεύθερο ρόλο. Οι Γιακουμάκης και Μαρκόφσκι αποτελούσαν το επιθετικό δίδυμο.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης

Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς, Ανδρέας Μεϊντάνας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Ουάσινγκτον, Μακρύλλος (64' Οικονομίδης), Βουκελάτος (84' Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς (88' Πινιώτης), Γεσίλ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Φαβάρο, Τριποτσέρης, Νίκας (71' Σαβαντογκό), Καραχάλιος, Ζαραδούκας, Καλτσάς, Νουάνκο, Σουμπίνιο (80' Καθάριος), Γιακουμάκης, Μαρκόφσκι (88' Ιωαννίδης).

Γκολ: 16' Μπανανά, 53' Γεσίλ

Κάρτες: 71' Αμαράλ, Σαβαντογκό

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Πανιώνιος

Οι δυο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και δημιουργήθηκαν ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες. Πρώτος ήταν ο Λεβαδειακός που απείλησε στο 6' με κεφαλιά του Μαρκόφσκι και τον Κότνικ να διώχνει εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία.

Δέκα λεπτά μετά ήρθε το γκολ του Μπανανά. Έπειτα από φάση διαρκείας στην άμυνα του Λεβαδειακού, ο Μπανανά με κεφαλιά εξ επαφής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Βοιωτών και έκανε το 1-0. Πρώτη κεφαλιά του Κόρμπου, απέκρουσε στη γραμμή ο Ζαραδούκας, επανέφερε την μπάλα ο Παπαγεωργίου και ο Μπανανά σκόραρε.

Οι Βοιωτοί αντέδρασαν είχαν δυο ευκαιρίες με τους Μαρκόφσκι και Ζαραδούκα στο 19' και στο 21', ενώ ο Γιακουμάκης στο 39' είχε μια ακόμη ευκαιρία. Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στη βροχερή Νέα Σμύρνη.

Στο β' μέρος, ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά. Αφού αρχικά στο 52', ο Επασί με τα ακροδάχτυλα και με την βοήθεια του δοκαριού έσωσε το γκολ στην κεφαλιά του Σταυρόπουλου, ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ ένα λεπτό μετά. Ο Μακρύλλος πάσαρε στον αμαρκάριστο Γεσίλ και εκείνος δεν είχε πρόβλημα από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Λεβαδειακός είχε τη μεγάλη ευκαιρία να μπει ξανά στο ματς όταν στο 66' ο Καραχάλιος μόνος απέναντι στον Κότνικ κατάφερε να αστοχήσει. Ο Καθάριος στο 83' είχε διπλή ευκαιρία αλλά το δοκάρι και ο Κότνικ είπαν "όχι". Οι Βοιωτοί πίεσαν στο τέλος, αλλά δεν ευτύχησαν να σκοράρουν και μοιραία γνώρισαν την ήττα.

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ