STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έκλεισαν φιλικό ΑΕΚ - Ατρόμητος

Έκλεισαν φιλικό ΑΕΚ - Ατρόμητος
Φυτανίδης, Κρισάντους INTIME SPORTS

Φιλικό με την ΑΕΚ στα Σπάτα συμφώνησε να δώσει ο Ατρόμητος, στο πλαίσιο της διακοπής του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (10/10, 12.00) κεκλεισμένων των θυρών.

Μια και η Super League έχει διακοπεί λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων, ΑΕΚ και Ατρόμητος συμφώνησαν να δώσουν φιλικό. Αυτό προγραμματίστηκε για το Σάββατο (10/10,12.00). Θα γίνει στις εγκαταστάσεις των Σπάτων κεκλεισμένων των θυρών.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρεται: " Στο αθλητικό κέντρο πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας. Με ίωση παρουσιάστηκε ο Λαζαρίδης που πήρε φαρμακευτική αγωγή και αποχώρησε. Ο Κοντοές έχει ένα αιμάτωμα στο πέλμα κι έκανε θεραπεία και spa. Και οι δύο παίκτες αύριο αναμένεται να προπονηθούν κανονικά. Απουσίασαν οι διεθνείς Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάτσος, Λημνιός.

Το Σάββατο στις 12.00 θα δοθεί φιλικό παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, εκπαιδευτικού χαρακτήρα, με αντίπαλο την ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις των Σπάτων. Θα χρησιμοποιηθούν επί το πλείστον ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής.

* Αύριο μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μιχάλης Γρηγορίου μαζί με τους Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Κιβρακίδη, Κούρο, Κοντοέ, Μίλος Στόιτσεφ θα επισκεφθούν το προπονητικό κέντρο των ακαδημιών του ΑΠΣ Ατρόμητου στο γήπεδο «Νταμάρι» για να μιλήσουν με τα παιδιά και να μοιράσουν αυτόγραφα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ