STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έκανε προσφυγή για τον Κουλιμπαλί ο Πλατανιάς

Έκανε προσφυγή για τον Κουλιμπαλί ο Πλατανιάς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πλατανιάς κατέθεσε προσφυγή εις βάρος του Παναθηναϊκού για να εξασφαλίσει άμεσα χρήματα που οφείλονται στους Χανιώτες από την μεταγραφή του 27χρονου αμυντικού στο τριφύλλι.

Νέοι μπελάδες για τον Παναθηναϊκό μετά την προσφυγή που κατάθεσε ο Πλατανιάς στην ΕΠΟ διεκδικώντας τα χρήματα που οφείλονται από την μεταγραφή του Κουλιμπαλί από την ομάδα των Χανίων στο τριφύλλι.

Ο Πλατανιάς από τη στιγμή που είδε πως κάποιες δόσεις που είχαν συμφωνηθεί δεν πληρώθηκαν στην ώρα τους έκανε προσφυγή για να εξασφαλίσει τις οφειλές και να πιέσει τους πράσινους.

Τα χρήματα επ' ουδενί δεν είναι 200.000 ευρώ, όπως γράφτηκε αρχικά, κάτι το οποίο προκύπτει τόσο από την πλευρά του Πλατανιά όσο και από την πλευρά του Παναθηναϊκό. Αντίθετα πρόκειται για ένα αρκετά μικρότερο ποσό καθώς οι πράσινοι έχουν δώσει μέρος των χρημάτων.

Κάτι το οποίο γνωρίζουν και οι άνθρωποι της ομάδας των Χανίων που όμως προέβησαν σε αυτή την κίνηση αφού είχαν παρέλθει οι ημερομηνίες καταβολής των δόσεων.

Μάλιστα από τον Παναθηναϊκό σημείωναν: "Έχει πληρωθεί το μεγαλύτερο ποσό στον Πλατανιά και μένει ένα μικρό μέρος για το οποίο είμαστε σε συζητήσεις για τη διευθέτηση του".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ