STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δυσκολεύει η αναδιάρθρωση

Δυσκολεύει η αναδιάρθρωση
INTIME SPORTS

Καμία εξέλιξη δεν υπήρξε την Τετάρτη (19/9) στις διαπραγματεύσεις της Super League με τον ΟΠΑΠ και όλα δείχνουν πως δυσκολεύει η πρόταση αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος. Ξεκαθαρίζουν όλα την Πέμπτη (20/9)

Την Πέμπτη (20/9) αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος της Super League, καθώς την Τετάρτη (19/9) δεν υπήρξε καμία εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις της διοργανώτριας αρχής με τον ΟΠΑΠ.

Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ δεν προσφέρει ούτε αύξηση στη χορηγία του πρωταθλήματος, ούτε καλύπτει το τηλεοπτικό συμβόλαιο των δύο επιπλέον ομάδων, ούτε δέχεται να υπογράψει σύμβαση μεγαλύτερη από ένα χρόνο.

Έτσι η Super League θα περιμένει μέχρι την Πέμπτη για να ξεκαθαρίσει το θέμα και για το αν θα υπάρξει κάποια ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα.

Εάν δεν γίνει αυτό τότε θα στείλει επιστολή στην Football League που θα αναφέρει πως δεν θα γίνει αναδιάρθρωση την επόμενη περίοδο.

Από την παραπάνω εξέλιξη θα ξεκαθαρίσει και το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Εάν δεν γίνει αναδιάρθρωση στην Super League, τότε η υπόθεση θα περάσει εκ νέου στην Football League η οποία θα πρέπει να αποφασίσει αν θα κάνει τελικά πρωτάθλημα με 18 ή με 21 ομάδες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υλοποιηθεί καμία πρόταση της Football League τις οποίες κατέθεσε για να συμπεριλάβει την κατηγορία Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα, Ηρακλή και έτσι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ