STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δυσαρέσκεια στην Λίγκα για τις δηλώσεις Δρόσου

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Super League EUROKINISSI SPORTS

Στην Super League απορούσαν με τα λεγόμενα του προέδρου της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, Γιάννη Δρόσου, για τις οφειλές προς τους διαιτητές και υποστήριζαν ότι δεν έχει τη σωστή πληροφόρηση.

Ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, Γιάννης Δρόσος, βρέθηκε την Δευτέρα στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής στο πλαίσιο του μίνι αθλητικού νομοσχεδίου που κατέθεσε η κυβέρνηση.

Εκεί μίλησε για όσα έχουν γίνει στην ΕΠΟ τα τελευταία χρόνια ενώ δέχτηκε και κάποιες ερωτήσεις. Μια απ' αυτές είχε να κάνει με την διαιτησία με τον κ. Δρόσο να απαντάει: " Οφείλονται 1,2 εκατ. ευρώ στους διαιτητές. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε. Δεν είναι ευθύνη της ΕΠΟ, αλλά της Super League και των Ενώσεων".

Η τοποθέτηση του αυτή έφερε την δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση στις τάξεις των ανθρώπων της Super League αλλά και των εκπροσώπων των ομάδων για δυο λόγους.

Αρχικά γιατί όπως έλεγαν από τη Λίγκα το ποσό είναι μικρότερο και όσα ανέφερε ο κ. Δρόσος δεν είναι ακριβή και απορούσαν για το ποιος τον έχει ενημερώσει για αυτό το ποσό.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Super League και η ΕΠΟ έχει έρθει σε μια συμφωνία για το πως θα καταβληθούν τα χρωστούμενα, σύμφωνα πάντα με όσα υποστήριζαν από πλευράς Λίγκας.

Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Χαρακτηριστικά 400.000 θα μοιραζόντουσαν στους διαιτητές από τα λεφτά που έχει ήδη δώσει η UEFA στην ΕΠΟ για να αποδοθούν στις ομάδες και τα οποία οι άνθρωποι της Super League έχουν ζητήσει εδώ και δυο-τρεις μήνες να παρακρατηθούν από την ομοσπονδία και να πάνε απευθείας τους διαιτητές. Κάτι το οποίο ως σήμερα δεν έχει γίνει ακόμα.

Επίσης οι άνθρωποι της Super League έχουν υποσχεθεί ότι θα δώσουν 500.000 ευρώ από το 1 εκατ. ευρώ της χορηγίας της εταιρείας του Ιβάν Σαββίδη, για τη φετινή σεζόν, στην ΕΠΟ προκειμένου να αποδοθούν και αυτά τα χρήματα στους διαιτητές και να υπάρξει η εξόφληση τους.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ