STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δυο μήνες απαγόρευση εισόδου στον Γιώργο Σπανό

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Σπανός EUROKINISSI SPORTS

Το πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε τον Γιώργο Σπανό με δυο μήνες απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο ενώ πρόστιμο επιβλήθηκε στην ομάδα του Ατρόμητου.

Με δυο μήνες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο Γιώργος Σπανός. Η ποινή αυτή επιβλήθηκε στον ισχυρό άνδρα της ομάδας του Περιστερίου για τη συμπεριφορά στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης ο Ατρόμητος θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του, όπως επίσης και προσωπικά ο Γιώργος Σπανός. Τέλος, με πρόστιμο τιμωρήθηκαν τόσο ο Πανιώνιος όσο και ο Απόλλων Σμύρνης για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους, ενώ απαλλάχθηκε ο Παναιτωλικός. Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 12ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Απόλλων Σμ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 25/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.

Β) Παναιτωλικός, Γερ.Μπελεβώνη (Β΄ εκπρόσωπο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 26/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 26/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ.Μπελεβώνη:απαλλάσσονται.

Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, Γ. Σπανό (αξιωματούχο):«Βάσει των αναφερομένων στο από 25/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 25/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ρογ΄από 27-11-2017 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ.Γ.Σπανού καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. ΣΠΑΝΟ α) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για δύο (2) μήνες.

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 26/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 26/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της:χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ."

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ