STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δύσκολα θα περάσει το αίτημα της ΑΕΚ

Δύσκολα θα περάσει το αίτημα της ΑΕΚ
Super League

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλει περισσότερα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, όμως κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο να περάσει στο ΔΣ της Παρασκευής. Τζόγος με τον κεντρικό χορηγό.

Το Δ.Σ. της Παρασκευής είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον της φετινής Super League, αφού εκεί αναμένεται να κριθεί σε μεγάλο βαθμό τι μέλλει γενέσθαι με την κεντρική χορηγία και τη λειτουργία του συνεταιρισμού ( ηλεκτρονικά εισιτήρια, πρόγραμμα κτλπ).

Στο πρώτο κομμάτι η αρχική πρόταση της ΟΠΑΠ δεν άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Λίγκας που την απέρριψαν, όμως καλό είναι να μην ξεγράψουμε οριστικά μία ανατροπή των δεδομένων.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές ( Stoiximan -- ενώ φήμες κάνουν λόγο για φιλολογικό ενδιαφέρον και της Turkish Airlines), τα πάντα όμως θα ξεκαθαρίσουν το μεσημέρι όταν όλα τα χαρτιά θα πέσουν πάνω στο τραπέζι.

Όσον αφορά την προσπάθεια που καταβάλει η ΠΑΕ ΑΕΚ για αύξηση στο ποσό που είναι να πάρει από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο να περάσει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Καταρχάς πρέπει να υπάρξει ομοφωνία, ενώ αν συμβεί, υπάρχουν ΠΑΕ που θα λάβουν λιγότερα χρήματα και θα πέσουν έξω στο φετινό τους οικονομικό προγραμματισμό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ