STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δίωξη στον Ολυμπιακό για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί

Δίωξη στον Ολυμπιακό για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί
Ολυμπιακός, Πλατανιάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κίνδυνος τιμωρίας για τον Ολυμπιακό που θα απολογηθεί εκ νέου για τον αγώνα με τον Πλατανιά και τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί. Κινδυνεύει να κάνει φιέστα με την Καλλονή χωρίς θεατές!

Στο σκαμνί του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Super League θα καθίσει για δεύτερη φορά ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με τον Πλατανιά και τον αναπτήρα που είχε πετάξει οπαδός του στα τελευταία λεπτά του αγώνα στον Κουλιμπαλί.

Όπως είχε γράψει το Sport24.gr στις 18/2, η επιτροπή εφέσεων που "έριξε" την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο των 50.000 ευρώ επειδή ο αθλητικός δικαστής Σπυρίδων Καποδίστριας είχε κάνει χρήση μόνο του βίντεο (στο φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή δεν είχε γραφτεί τίποτα για το περιστατικό), παρέπεμψε την υπόθεση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα επειδή σύμφωνα με το άρθρο 35 του πειθαρχικού κώδικα μόνο αυτός μπορεί να ασκεί διώξεις με βάση το βίντεο.

Με το ίδιο άρθρο

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης λοιπόν, έπειτα από ένα μήνα, άσκησε δίωξη στους "ερυθρόλευκους" που κινδυνεύουν με πρόστιμο 40-70.000 ευρώ και τιμωρία της έδρας με 1-2 αγωνιστικές για ρίψη "φωτοβολίδας ευθείας βολής και κάθε άλλου αντικειμένου που δύναται να προκαλέσει βλάβη σε πρόσωπα που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο". Με το ίδιο άρθρο με το οποίο δηλαδή είχε τιμωρηθεί την πρώτη φορά.

Οι "ερυθρόλευκοι" αν τιμωρηθούν ξανά, κινδυνεύουν εφόσον η απόφαση δεν έχει εκδοθεί μέχρι και την Δευτέρα 28/3 (οπότε θα εκτίσουν με τον Πανθρακικό την 28η αγωνιστική), να παίξουν κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Καλλονή.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ