STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δίκαιη μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη, 1-1 ο Πανιώνιος με τον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς, γκολ αλλά και φωνές για την διαιτησία ζητώντας από ένα πέναλτι. (VIDEOS)

Δίκαιη μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό (1-1) με τις δυο ομάδες να μοιράζονται γκολ, βαθμούς αλλά και φωνές για την διαιτησία ζητώντας από ένα πέναλτι.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έπαιζε από το 12' με παίκτη παραπάνω αλλά δεν ήταν ουσιαστικός στις φάσεις που δημιούργησε. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός ήταν ουσιαστικός και προηγήθηκε στο σκορ αλλά δεν άντεξε με παίκτη λιγότερο. Παρόλα αυτά θα μπορούσε στο τέλος να κλέψει το ματς.

Οι δυο ομάδες κάλλιστα μπορούν να έχουν παράπονα από την διαιτησία του Στυλιαρά ο οποίος αν και στο πρώτο ημίχρονο ήταν σωστός αποβάλλοντας τον Ζέκα, στο δεύτερο 45λεπτο έκανε αρκετά λάθη. Δεν είδε καθαρό πέναλτι του Μολέντο στον Σιώπη (79') ενώ "έχασε" την κλωτσιά του Γιαννιώτη στον πεσμένο Μπεργκ μέσα στην περιοχή που επίσης ήταν πέναλτι (και αποβολή) στο 90' + 2'.

Το πρώτο ημίχρονο σημαδεύτηκε από την γρήγορη, σωστή, αποβολή του Ζέκα στο 12' όταν ο μέσος του Παναθηναϊκού ανέτρεψε τον Μασούντ και με την οποία άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για ογδόντα λεπτά και από το γκολ του Μπεργκ στο 38'. Ο Πανιώνιος παρά το αριθμητικό του πλεονέκτημα δεν μπορούσε να κάνει φάσεις στην εστία του Βλαχοδήμου και ο Παναθηναϊκός απείλησε πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ με τον Σουηδό στράικερ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Πανιώνιος κατόρθωσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης αρκετά γρήγορα, στο 56' μετά από ωραίο συνδυασμό των Μασούντ, Μπεν και τελικό αποδέκτη τον Μασούρα που με κεφαλιά νίκησε τον Βλαχοδήμο. Στη συνέχεια είχε την υπεροχή στο ματς αλλά δεν μπόρεσε παρά τις καθαρές ευκαιρίες που είχε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα και ο Παναθηναϊκός να μην μπορέσει να απειλήσει πάρα μόνο στις καθυστερήσεις και το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο 1-1 και τις δυο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Δημήτριος Στυλιαράς (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Λ. Δημητριάδης (Μακεδονίας), Χ. Ακρίβος (Αθηνών)

4ος: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν, Μασούρας (70' Λάμπρου), Μασούντ (90'+5' Σαββίδης), Γεσίλ (81' Ταποκό).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήκος, Μέστο (75' Ρέις), Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Βιγιαφάνιες (32' Μαρινάκης), Εμποκού, Κλωναρίδης (62' Λέτο), Μπεργκ.

Γκολ: 57' Μασούρας/38' Μπεργκ

Κίτρινες:29' Ρισβάνης, 31' Σιώπης / 29' Κλωναρίδης, 34' Μπεργκ, 86' Μολέντο, 90'+6' Νούνο Ρέις

Κόκκινες: 12' Ζέκα

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Δίκαιη μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη, 1-1 ο Πανιώνιος με τον Παναθηναϊκό
Δίκαιη μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη, 1-1 ο Πανιώνιος με τον Παναθηναϊκό


Οι δυο προπονητές κατέβασαν τις ομάδες τους χωρίς εκπλήξεις στο αρχικό τους σχήμα με βάση τις ενδεκάδες που χρησιμοποιούσαν στην διάρκεια της σεζόν. Ιδίως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν είχε και κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής σε αντίθεση με τον Ουζουνίδη που είχε να αντιμετωπίσει την απουσία του Κουλιμπαλί.

Έτσι ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με το αγαπημένο 4-2-3-1 του Μιλόγεβιτς με τον Γιαννιώτη κάτω από τα γκολπόστ και στην τετράδα της άμυνας τους Βλάχο, Ρισβάνη, Οικονόμου και Τασουλή. Στην μεσαία γραμμή έπαιξαν οι Σιώπης, Κόρμπος και η τριάδα μπροστά τους αποτελούνταν από τους Μασούρα, Μασούντ και Μπεν ενώ στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Γεσίλ.

Από την άλλη ο Ουζουνίδης παρέταξε τον Παναθηναϊκό με το 4-4-2 κάνοντας μια αλλαγή στην βασική του ενδεκάδα καθώς χρησιμοποίησε τον Μέστο αντί του Κουλιμπαλί που την ίδια ώρα ήταν στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού.
Οπότε ο Βλαχοδήμος βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ με τον Μέστο να καλύπτει το δεξί άκρο και τον Χουλτ το αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν οι Κουτρουμπής και Μολέντο. Το δίδυμο στην μεσαία γραμμή ήταν οι Κουρμπέλης, Ζέκα με τον Βιγιαφάνιες να παίζει στο δεξί άκρο και τον Εμποκού στο αριστερό ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν οι Κλωναρίδης, Μπεργκ.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2' απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Πανιωνίου. Σε κόρνερ από τα αριστερά η άμυνα των γηπεδούχων έδιωξε με τον Κλωναρίδη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή. Ο επιθετικός των πράσινων έκανε ένα σουτ σκαστό με τον Γιαννιώτη να αποκρούει δύσκολα και σε δεύτερο χρόνο ο Βιγιαφάνιες πήρε την κεφαλιά από πλάγια και ο νεαρός γκολκίπερ έδιωξε και πάλι. Οι πράσινοι έδειξαν να πατάνε καλύτερα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και να θέλουν να πάρουν τα ηνία του αγώνα.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 9' όταν σε κόρνερ από τα δεξιά του Μπεν ο Ρισβάνης νίκησε τον Μπεργκ και πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μολέντο απομάκρυνε την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή.

ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ 10 ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΟ 12'

Στο 12' ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες σωστά και έπαιξε για ογδόντα λεπτά με παίκτη λιγότερο. Ο Πανιώνιος βγήκε ωραία στην αντεπίθεση μετά από λάθος του Μέστο με τον Μασούντ στα αριστερά και ο Ζέκα τον ανέτρεψε λίγα μέτρα έξω από την περιοχή και πλάγια και ο Στυλιαράς του έδειξε απευθείας την άγουσα προς τα αποδυτήρια με τον μέσο του τριφυλλιού να φεύγει χωρίς να πει κουβέντα.

Αμέσως ο Ουζουνίδης είπε στον Εμποκού να καλύψει την θέση του Ζέκα και να γυρίσει λίγο πιο πίσω ενώ εν συνεχεία είπε στον Βιγιαφάνιες να έρθει δίπλα στον Κουρμπέλη και το τριφύλλι έπαιξε με 4-4-1 με τον Μπεργκ μοναδικό προωθημένο.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος παρά την αριθμητική του υπεροχή δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Βλαχοδήμου. Οι “κυανέρυθροι” αναλώθηκαν στο να έχουν κατοχή της μπάλας χωρίς όμως φάσεις μπροστά από την εστία του Παναθηναϊκού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σαν να μην έφτανε που είδε την ομάδα του να μένει με δέκα παίκτες από νωρίς είδε στο 30' και τον Βιγιαφάνιες να μην μπορεί να συνεχίσει και τον αντικατέστησε με τον Μαρινάκη με το “τριφύλλι” έναν ακόμα αμυντικογενή παίκτη στα χαφ.

ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όσο περνούσε η ώρα και ο Παναθηναϊκός δεν απειλούνταν παρά το αριθμητικό μειονέκτημα του άρχισε σιγά-σιγά να βγαίνει και στην επίθεση. Αρχικά στο 36' ο Παναθηναϊκός απείλησε για πρώτη φορά μετά την αποβολή του Ζέκα όταν ο Εμποκού έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε μια ωραία ντρίπλα και σουτ με το δεξί με την μπάλα να περνάει σύριζα έξω από το δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη.

Δυο λεπτά αργότερα όμως το τριφύλλι έφτασε στο γκολ. Ο Μπεργκ έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή έκανε ένα σουτ με τον Γιαννιώτη να αποκρούει και την “κυανέρυθρη” άμυνα να διώχνει προ του Κλωναρίδη που κυνήγησε την φάση. Η μπάλα έφτασε και πάλι στον Σουηδό όμως που με ένα ωραίο δεξί πλασέ την έστειλε στην αριστερή γωνία του νεαρού κίπερ.

Δυο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πετύχει ένα τέρμα ακόμα όταν ο Κλωναρίδης συνδυάστηκε όμορφα με τον Μπεργκ, πέρασε έναν αντίπαλο του αλλά δεν πρόλαβε να πλασάρει σωστά με τον Γιαννιώτη να αποκρούει.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου με τον Πανιώνιο να απειλεί μόνο με ένα μακρινό σουτ του Μασούντ το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Βλαχοδήμος και τους γηπεδούχους να δείχνουν επηρεασμένοι από το γκολ που δέχτηκαν λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΡΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δυο ομάδες με τους γηπεδούχους να θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την αριθμητική τους υπεροχή και να απειλήσουν τους πράσινους. Το σουτ στο 50' από τον Γεσίλ δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Βλαχοδήμο όπως και το διώξιμο του Μολέντο προς τα πίσω στο 51'.

Ο Πανιώνιος έφτασε στην ισοφάριση στο 57' της αναμέτρησης όταν ο Μασούντ έξω από την περιοχή σήκωσε την μπάλα προς τον Μπεν ο οποίος πανέξυπνα πήρε την κεφαλιά πάσα προς τον Μασούρα που είχε κάνει κίνηση και με ωραία κεφαλιά νίκησε τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού που σίγουρα θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δυο λεπτά αργότερα μάλιστα η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα στο σκορ αλλά ο Γεσίλ ήταν άστοχος. Οι “κυανέρυθροι” γύρισαν όμορφα την μπάλα από τα αριστερά μέσα στην περιοχή για τον φορ των γηπεδούχων, που γύρισε και από το ύψος του πέναλτι έπιασε ένα δυνατό αλλά άστοχο σουτ.

Στο 65' οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί όταν ο Μασούντ βρήκε τον Μπεν που έφυγε από τα αριστερά, αυτός έκανε την πάσα προς τον Σιώπη που ήταν ανενόχλητος αλλά παρενέβη ο Μολέντο και έκοψε σωτήρια την μπάλα.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αλλά η εικόνα δεν άλλαξε παρά τις αλλαγές των δυο προπονητών με τον Πανιώνιο που έπαιζε με έντεκα παίκτες να έχει σαφώς την υπεροχή έναντι του Παναθηναϊκού που έπαιζε από το 12' με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Ζέκα.

ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Ο ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ στο 79' όταν ο Κουρμπέλης έκανε λάθος γύρισμα προς τα πίσω. Ο Γεσίλ έφυγε τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο με τον Κουτρουμπή να τον καταδιώκει. Ο επιθετικός του Πανιωνίου αντί να σουτάρει όταν μπήκε στην περιοχή την γύρισε στον επερχόμενο Σιώπη ο οποίος ανατράπηκε από τον Μολέντο με τον Στυλιαρά να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι και όχι πέναλτι και τον μέσο των “κυανέρυθρων” να μην καταφέρνει να πλασάρει σωστά και τον Βραζιλιάνο αμυντικό να διώχνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμα καλή στιγμή στο 87' όταν ο Μασούντ έδωσε στον Μπεν από τα αριστερά αυτός μπήκε στην περιοχή και έκανε μια πολύ δυνατή παράλληλη μπαλιά με τον Ρισβάνη στο δεύτερο δοκάρι να μην προλαβαίνει την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του μπορεί να μην απείλησε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο αλλά στις καθυστερήσεις είχε δυο φάσεις με τις οποίες θα μπορούσε να κλέψει το ματς. Αρχικά στο 92'΄ο Εμποκού έκανε εξαιρετική προσπάθεια από τα αριστερά, παράλληλη σέντρα ο Γιαννιώτης αδρανεί με τον Μπεργκ από κοντά να επιχειρεί να πλασάρει αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια της φάσης μάλιστα ο Γιαννιώτης κλότσησε τον Σουηδό που ήταν πεσμένος στο έδαφος. Πέναλτι και αποβολή στον γκολκίπερ του Πανιωνίου που επίσης δεν είδε ο ρέφερι της αναμέτρησης.

Δυο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός είχε νέα πολύ καλή στιγμή. Ο Εμποκού εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Κουτρουμπής πήρε την κεφαλιά και γύρισε προς το ύψος του πέναλτι που βρισκόταν ο Λέτο με τον Αργεντινό να κάνει το σουτ και τον Γιαννιώτη να αποκρούει σε κόρνερ.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η χαμένη ευκαιρία του Πανιωνίου στο 87'. Ο Μασούντ έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Ρισβάνης για ένα κλικ δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, χτυπώντας το πόδι του στο δοκάρι.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Δημήτρης Στυλιαράς. Ήταν κοντά στις περισσότερες φάσεις, απέβαλε σωστά τον Ζέκα ενώ στο πρώτο ημίχρονο όποια απόφαση πήρε ήταν σωστή. Στο δεύτερο μέρος όμως είχε πολλές λανθασμένες αποφάσεις. Δεν είδε το πέναλτι στον Σιώπη (78') ενώ έχασε την φάση με το πέναλτι (και αποβολή) του Γιαννιώτη πάνω στον Μπεργκ (κλωτσιά εκτός φάσης στο 92') και χαρίστηκε στον Ρισβάνη που θα έπρεπε να δει την δεύτερη κίτρινη για αγκωνιά στον Σουηδό φορ.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο Ροντρίγκο Μολέντο από την πλευρά του Παναθηναϊκού, "καθάρισε" πολλές φάσεις. Με καίρια τάκλιν (εκτός από τη φάση στην οποία υπέπεσε στο πέναλτι που δεν υποδείχθηκε), έδειχνε να έχει έλεγχο του χώρου αρμοδιότητά του. Χαρακτηριστική η φάση, κατά την οποία κόβει την πάσα του Γεσίλ προς τον Σιώπη. Αυτόν τον τίτλο διεκδικεί επάξια και ο Μασούντ, ο οποίος και κέρδισε την αποβολή του Ζέκα και γενικά προσπάθησε να διαρρήξει την άμυνα των "πρασίνων" με κάθετες μπαλιές.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Η βράβευση του Μιλόγεβιτς από τους “Πάνθηρες”. Πριν την έναρξη του αγώνα ο σύνδεσμος του Πανιωνίου βράβευσε τον προπονητή των γηπεδούχων, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, για την προσφορά του στην ομάδα. Μια πολύ όμορφη κίνηση και δείγμα αναγνώρισης στην δουλειά του Σέρβου τεχνικού ο οποίος ως γνωστόν δεν θα συνεχίσει στο σύλλογο τη νέα σεζόν.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Η ένταση στην εξέδρα του Πανιωνίου. Μετά το γκολ που πέτυχε ο Μπεργκ και άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό υπήρξε ένταση που κράτησε 4-5 λεπτά στην θύρα απέναντι από τα επίσημα. Άγνωστο γιατί φίλοι των γηπεδούχων τσακώθηκαν μεταξύ τους και μάλιστα αυτό ανάγκασε και κάποια στελέχη των “κυανέρυθρων” να πάνε προς τα εκεί ενώ και κάποιοι φίλοι της ομάδας του Πανιωνίου απομακρύνθηκαν από την “εστία” της έντασης.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μιλόγεβιτς: "Αν δεν είχαμε στόχο θα ήμασταν σπίτια μας"
Ουζουνίδης: "Κακό για εμάς όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και τα προβλήματα"
Άπόντες και αμφίβολοι για την Τετάρτη
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ