STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Λεβαδειακού

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Λεβαδειακού
Εφέσεων INTIME SPORTS

Η εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ Λεβαδειακός κατά της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης της Κέρκυρας αναβλήθηκε, έπειτα από αίτημα εξαίρεσης της ΠΑΕ Απόλλων.

Ο Λεβαδειακός είχε κάνει έφεση κατά της απόφασης της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Super League, μέσω της οποίας η Κέρκυρα αθωώθηκε για το θέμα της εικονικής μεταβίβασης μετοχών.

Την Τετάρτη (5/8) η επιτροπή εφέσεων εξέταζε την υπόθεση, η οποία ωστόσο διεκόπη και ακολούθως αναβλήθηκε, έπειτα από το αίτημα εξαίρεσης που έκανε ο δικηγόρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Μηνάς Λυσσάνδρου. Τι ζητούσε ο νομικός της "Ελαφράς Ταξιαρχίας";

Να μην εκδικάσει την έφεση η Παναγιώτα Κατσικά, διότι ήταν μέλος της επιτροπής εφέσεων στην υπόθεση της Βέροιας, κατά την οποία είχε κριθεί πως έννομο συμφέρον είχε ο Λεβαδειακός για να πάρει τη θέση της Βέροιας στη Super League, και όχι ο Απόλλων.

Ο Λυσσάνδρου ζήτησε να εκδικάσει την υπόθεση για την Κέρκυρα το αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής εφέσεων, ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος. Η εκδίκαση διεκόπη και θα συνεχιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης (6/8, 14.00). Τότε θα εξεταστεί το αίτημα του Απόλλωνα. Η απόφαση θα βγει την Παρασκευή (7/8).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ