Διαπραγμάτευση για την χορηγία Σαββίδη στη Λίγκα, "όχι" από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Σαββίδης

Διαπραγμάτευση για την χορηγία Σαββίδη στη Λίγκα, "όχι" από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να προχωρήσει σε διαπραγμάτευση για την πρόταση χορηγίας της Dimera στη Λίγκα για την επόμενη διετία, με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να λένε "όχι", ενώ η ΑΕΚ δεν έδωσε το παρών.

Το Δ.Σ. της Super League έλαβε την απόφαση να προχωρήσει σε διαπραγμάτευση μέσα στις επόμενες 20 ημέρες επί της πρότασης του Ιβάν Σαββίδη για την χορηγία στη Λίγκα την επόμενη διετία. Στη συνεδρίαση επιβεβαιώθηκε ότι η εταιρεία Dimera του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, θέλει να προχωρήσει σε νέα συμφωνία με τον συνεταιρισμό, μιας και αυτή που είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο, δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Η νέα πρόταση Σαββίδη, είναι να δοθεί 1.000.000 ευρώ γι' αυτήν την περίοδο και άλλα 5.0000.000 ευρώ για τα επόμενα δυο. Οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διαφώνησαν με την πρόταση αυτή, καθώς θεωρούν επαχθείς τους όρους και τις ρήτρες που περιλαμβάνονται στην πρόταση της Dimera, ενώ η ΑΕΚ απουσίαζε από το Δ.Σ. και ως εκ τούτου δεν πήρε θέση.

Μια από τις διαφωνίες, ήταν η μη διεκδίκηση των 2.300.000 ευρώ που αφορούσαν τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά και την επέκταση της χορηγίας Σαββίδη μέχρι το 2019. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού διαφώνησαν και με κάποιες βαριές ρήτρες, όπως αν κάποια ομάδα δεν διαφημίσει τις εταιρείες του Σαββίδη στα κεντρικά σημεία κάθε γηπέδου.

Οι "πράσινοι" ζήτησαν να εφαρμοστεί η συμφωνία του περασμένου Οκτωβρίου και όχι να γίνει επαναδιαπραγμάτευση και επέκταση της σύμβασης. Μάλιστα, πρότειναν να γίνει νέος διαγωνισμός, όμως η πρόταση αυτή δεν έγινε δεκτή από τις περισσότερες ομάδες που συμμετείχαν στο Δ.Σ., καθώς προτίμησαν το 1.000.000 ευρώ που δίνει άμεσα ο Ιβάν Σαββίδης για την φετινή σεζόν, ακόμα και αν γίνει επέκταση της χορηγίας μέχρι το 2019. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η στάση του Ολυμπιακού.

Αυτό που επισημαίνουν από τον Παναθηναϊκό είναι ότι μέσω της εταιρίας Dimera, o Ιβάν Σαββίδης ζητά να διαφημιστεί πέραν των προκαθορισμένων σημείων σε κάθε γήπεδο, ενώ απαιτεί εξωπραγματικές ρήτρες από τις ΠΑΕ για την περίπτωση της μη συμμόρφωσης. Επίσης, τονίζουν ότι ακόμα δεν είναι σαφείς οι τελικοί όροι του ομογενούς επιχειρηματία και μπορεί στις επόμενες ημέρες να προκύψουν και άλλοι, ακόμα πιο ασύμφοροι. Πλέον, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν πως θα αντιδράσουν σε περίπτωση που υπογραφεί η συμφωνία του Συνεταιρισμού με την εταιρία Dimera.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE:

BEST OF NETWORK

ΡΕΠΟΡΤΑΖ NEWS 24/7

Γιατί γέμισαν μέδουσες οι ελληνικές θάλασσες;

Ο ερευνητής του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών, Επαμεινώνδας Χρήστου, εξηγεί στο NEWS 24/7, το φαινόμενο της έντονης εμφάνισης των μεδουσών, που ανησυχεί τους λουόμενους και έχει πάρει ιδιαίτερα μεγάλες διαστάσεις στον Κορινθιακό κόλπο

Το χειρότερο ελληνικό νησί που πήγα ποτέ

Οι δημοσιογράφοι του Oneman κλείνουν σιγά σιγά τις διακοπές τους και αποκλείουν πιθανούς προορισμούς. Όλοι το κάνουν, έτσι δεν είναι;

Την είδε master chef και έκανε έξαλλο τον Σκαρμούτσο

Ο παίκτης του παιχνιδιού άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, όταν ανακοίνωσε στον κριτή - chef πως αρνείται να παρακολουθήσει μάθημά του. Η πληρωμένη απάντηση του κ. Σκαρμούτσου (vid)

Τι πιθανότητες έχεις να βρεις κορίτσι αυτό το καλοκαίρι;

Άσε τις προβλέψεις των φίλων σου και των ζωδίων να λένε τα δικά τους. Εμείς είμαστε εδώ για σένα και έχουμε την απάντηση.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24