STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Διακοπή στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Διακοπή στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος έστειλε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στα αποδυτήρια, διακόπτοντας το ματς, λόγω ανάμματος καπνογόνων.

Στα αποδυτήρια του γηπέδου έστειλε ο διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Αρετόπουλος, τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, διακόπτοντας τον αγώνα στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων, λόγω ανάμματος καπνογόνων.

Η καθυστέρηση της έναρξης του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, αλλά και εκείνη του δευτέρου ημιχρόνου, λόγω των καπνογόνων, ανάγκασαν τον διαιτητή του αγώνα, την τρίτη φορά που συνέβη αυτό, μετά το γκολ του Μιλιβόγεβιτς στο 90'+6, να μην επιτρέψει τη συνέχιση του αγώνα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με την παραίνεση και του Βλάνταν Ίβιτς, έφυγαν αμέσως για τα αποδυτήρια, ενώ εκνευρισμένοι ήταν πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού, με χαρακτηριστικές τις αντιδράσεις του Καμπιάσο, που έδειχνε με τα χέρια πως απέμεναν μόνο τρία λεπτά για να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Περίπου 12 λεπτά αργότερα, ο Αρετόπουλος επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους βοηθούς του, για να δώσει συνέχεια στο ματς, όπως και έγινε, όταν βγήκαν λίγα λεπτά αργότερα και οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά στην τιμωρία του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο γεγονός, κινδυνεύει με πρόστιμο 20.000 ευρώ το πολύ, για το άναμμα των καπνογόνων.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ