STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Διακοπή προ των πυλών

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γιώργο Βασιλειάδη είναι αποφασισμένοι μετά τα τελευταία γεγονότα της Τούμπας κατά τη διάρκεια του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, να διακόψουν το πρωτάθλημα της Super League.

Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου με τον Ιβάν Σαββίδη να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, συνοδευόμενος από την προσωπική του ασφάλεια και να κινείται προς τον διαιτητή της αναμέτρησης Γιώργου Κομίνη και τον πάγκο της ΑΕΚ με περίστροφο στη ζώνη, έχουν ταρακουνήσει το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει, ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είναι αποφασισμένοι να διακόψουν -αρχικά- προσωρινά το πρωτάθλημα. Αν η πληροφορία επαληθευθεί, η 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί 17-18-19 Μαρτίου θα αναβληθεί και με δεδομένο πως υπάρχει διακοπή όλων των πρωταθλημάτων για τα φιλικά των Εθνικών ομάδων, θα έχουμε ξανά πρωτάθλημα στις 31 Μαρτίου. Αυτό σημαίνει πως με την αναβολή μίας αγωνιστικής θα υπάρξει ημερολογιακή διακοπή 19 ημερών!

ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ

Αυτή είναι η μία σκέψη της Κυβέρνησης μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο γήπεδο της Τούμπας αλλά δεν είναι η μόνη καθώς με τα γεγονότα να έχουν κάνει το γύρω του κόσμου και την UEFA να είναι ενήμερη για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπάρχει περίπτωση να οδηγηθούμε σε οριστική διακοπή του πρωταθλήματος! Το συγκεκριμένο σενάριο μπορεί να φαίνεται ακραίο αλλά η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο και όσα ακολούθησαν, σε συνδυασμό με όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες ίσως επιφέρουν και ακραίες λύσεις.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ