STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οριστική διακοπή στα Γιάννενα

Οριστική διακοπή στα Γιάννενα
INTIME SPORTS

Η έντονη ομίχλη στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων ανάγκασε τον διαιτητή Αρετόπουλο να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός. Ποια ήταν η αντίδραση των ανθρώπων του "τριφυλλιού" και πότε θα γίνει ο αγώνας.

Οι κάκιστες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το βράδυ της Κυριακής στα Γιάννενα, προκάλεσαν σοβαρό πρόβλημα στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, η έντονη ομίχλη πάνω από το Εθνικό Στάδιο της πόλης, ανάγκασε τον διαιτητή Αρετόπουλο να διακόψει το ματς στο 15ο λεπτό. Μάλιστα, ο αγώνας ξεκίνησε και με 8λεπτη καθυστέρηση, ενώ για όσο διάστημα παίχθηκε ποδόσφαιρο, η ορατότητα ήταν σχεδόν μηδενική.

Ο αγώνας ξεκίνησε και πάλι μετά από περίπου 45 λεπτά, αλλά μετά από 8 λεπτά, ο διαιτητής αναγκάστηκε να ξαναδιακόψει το ματς. Μετά από λίγα λεπτά έκανε και μία τρίτη προσπάθεια να γίνει ο αγώνας, αλλά χρειάστηκαν μόλις δύο λεπτά για να σφυρίξει την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης διακοπής, ο διευθυντής επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, Νίκος Βασιλαράς, δήλωσε στην κάμερα της NOVA: " Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ζητήσαμε να γίνει αλλαγή της ώρας και να διεξαχθεί νωρίτερα η αναμέτρηση. Λόγω του αιτήματος μας, γίναμε δέκτες χλευασμού και διάφορων υποτιμητικών σχολίων. Ήδη έχουμε πετάξει ένα τέταρτο για να βλέπουμε μόνο σκιές. Αυτό μόνο ποδόσφαιρο δεν είναι".

Όσον αφορά στην τύχη του αγώνα; Υπάρχουν δύο εκδοχές. Είτε να μεταφερθεί ο αγώνας για αύριο (05/01), με ώρα έναρξης το αργότερο στις 15:30, προκειμένου να μεσολαβήσει τουλάχιστον ένα 48ωρο μέχρι τον αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς την Τετάρτη (07/01, 17:15), είτε την πρώτη Τετάρτη που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση για τις δύο ομάδες, δηλαδή στις 21 Ιανουαρίου. Βέβαια, αν η 3η φάση του Κυπέλλου οριστεί για εκείνη την ημερομηνία, τότε τίποτα δεν είναι σίγουρο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ