STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Διαγωνισμός για την επιθεώρηση των γηπέδων από τη Super League

ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Πρόσκληση ενδιαφέροντος μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου για εταιρίες που θα αναλάβουν τον έλεγχο των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων της Super League πριν από τους αγώνες ανακοίνωσε ο Συνεταιρισμός.

Η Super League ανακοίνωσε την πρόσκληση ενδιαφέροντος για διενέργεια διαγωνισμού που αφορά στην επιθεώρηση και εκτίμηση των αγωνιστικών χώρων στα γήπεδα της κατηγορίας, πριν από τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τη σχετική πρόσκληση, ο Συνεταιρισμός ζητάει την εταιρία που θα αναλάβει το έργο και θα βλέπει σε τι κατάσταση βρίσκονται τα γήπεδα πριν από την έναρξη των αγώνων και σε περίπτωση που δεν είναι σε καλή κατάσταση, να εντοπίσει τις αιτίες.

"Ο Ανάδοχος κατ΄ εντολή της Super League θα οφείλει να επισκέπτεται επιτόπια οποιοδήποτε γήπεδο όπου αγωνίζεται ή πρόκειται να αγωνιστεί ΠΑΕ – μέλος της Super League εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από τη λήψη της οικείας εντολής προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση του χλοοτάπητα. Εντός πρόσθετων δύο (2) εργασίμων ημερών από την επίσκεψη του θα οφείλει να υποβάλλει στη Super League έγγραφη αναλυτικά αναφορά στην οποία (αναλόγως του αιτήματος της Super League) θα πρέπει να μνημονεύεται με λεπτομέρειες:

(α) η υφιστάμενη κατά το χρόνο της επίσκεψης κατάσταση του χλοοτάπητα, (β) η γνώμη του Αναδόχου περί της καταλληλότητας του χλοοτάπητα για τη διεξαγωγή αγώνων Super League άμεσα ή στο εγγύς μέλλον, (γ) η γνώμη του Αναδόχου περί των ενδεικνυόμενων μέτρων προς βελτίωση ή αντικατάσταση του χλοοτάπητα όταν διαπιστώνεται ότι αυτός δεν είναι κατάλληλος ή ότι επίκειται η χειροτέρευση αυτού, (δ) η γνώμη του Αναδόχου περί των πιθανών αιτίων που οδήγησαν στην τυχόν μη κατάλληλη κατάσταση του χλοοτάπητα. Το σύνολο των ως άνω αναφορών του Αναδόχου θα πρέπει να τεκμηριώνεται εγγράφως με αναφορά στις αρχές της γεωπονικής επιστήμης", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Ο διαγωνισμός θα αφορά μόνο τη σεζόν 2017-2018 της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ και ο Συνεταιρισμός ζητάει προσφορές έως την τελευταία Παρασκευή του μήνα (29/9. 16:00).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ