STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δημοσιογράφος με ρολό χαρτί και πέτρα στη συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου!

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Λουτσέσκου EUROKINISSI

Η παρέμβαση παλαίμαχου δημοσιογράφου της Τρίπολης που κρατούσε ένα ρολό χαρτί και μία πέτρα προκάλεσε την αντίδραση του Ραζβάν Λουτσέσκου και του Κυριάκου Κυριάκου που μίλησε για "υπέρμαχο της επικοινωνιακής πολιτικής του Ολυμπιακού"!

Ενα ασυνήθιστο συμβάν προκλήθηκε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου. Δημοσιογράφος (μη εν ενεργεία) της Τρίπολης, με διαπίστευση ασφαλώς, προκάλεσε αντιδράσεις με μία κίνησή του στην διάρκεια των τοποθετήσεων του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα με τον Αστέρα.

Συγκεκριμένα, όταν ο κόουτς του Δικεφάλου είπε " σε ένα κανονικό πρωτάθλημα παίζονται κανονικά τα παιχνίδια, αλλά σε αυτό το πρωτάθλημα υπάρχουν παιχνίδια που δεν παίζονται", ο ασπρομάλλης δημοσιογράφος έβγαλε από την τσάντα του ένα ρολό χαρτί και μία πέτρα και ρώτησε τον Λουτσέσκου αν η κανονικότητα του πρωταθλήματος εξαρτάται από το αν πέσει ένα ρολό χαρτί ή όχι.

Αμεσα παρενέβη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, λέγοντάς του πως πήγε εκεί για να υποστηρίξει την πολιτική του Ολυμπιακού, ενώ ο Λουτσέσκου του φώναξε πως δεν είναι τίμιος άνθρωπος!

Παρέμβαση υπήρξε και από τον εκπρόσωπο Τύπου του Αστέρα, Γιάννη Ντάλλα, ο οποίος τον έδιωξε από την αίθουσα Τύπου και ενημερώθηκε ότι δεν θα ξαναμπεί στο γήπεδο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ