STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δεν τα βρίσκει με τον ΟΠΑΠ η Λίγκα

Δεν τα βρίσκει με τον ΟΠΑΠ η Λίγκα

Διαφορά στο οικονομικό στις επαφές που γίνονται για την χορηγία του πρωταθλήματος ανάμεσα στη Super League και τον ΟΠΑΠ.

Επαφές για να βρει χορηγό για το πρωτάθλημα μετά το… περσινό κάζο όπου ελλείψει χορηγού εμφάνισε τρύπα στα ταμεία τρία εκατομμύρια ευρώ, έχει η Super League με τον ΟΠΑΠ.

Συνεταιρισμός και οργανισμός είχαν συμφωνία μέχρι το τέλος της περιόδου 2014-15 και έκτοτε δεν μπορούν να βρουν την χρυσή τομή στις επαφές που έχουν. Το ίδιο φαίνεται ότι ισχύει και για την φετινή περίοδο, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Ο ΟΠΑΠ προτείνει για τέσσερα χρόνια το ποσό των εφτά εκατομμυρίων ευρώ καθαρά (1.5 εκατ. ευρώ τον πρώτο, και από δύο τα υπόλοιπα τρία).

Η Λίγκα όμως, δεν συμφωνεί καθώς θεωρεί τα λεφτά λίγα και την χρονική διάρκεια της συμφωνίας μεγάλη. Η αντιπρόταση της είναι εφτά εκ. ευρώ για δύο χρόνια: τρία για την περίοδο 2016-17 και τέσσερα για την σεζόν 2017-18. Αν μάλιστα, ο ΟΠΑΠ επιμείνει στην αποκλειστικότητα (να μην διαφημίζουν δηλαδή οι ομάδες άλλες στοιχηματικές εταιρείες, κάτι που σε ορισμένες ΠΑΕ γίνεται ήδη) τότε από την super league θέλουν το ποσόνα ανέβει στα 10 εκ. ευρώ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ