STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δεν πληρώθηκε ο υπάλληλος κι αναβλήθηκε το Ηρακλής - ΑΕΚ!

Δεν πληρώθηκε ο υπάλληλος κι αναβλήθηκε το Ηρακλής - ΑΕΚ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εξ' αναβολής αναμέτρηση του Ηρακλή με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα Κ20 της Super League δεν διεξήχθη γιατί ο απλήρωτος εδώ και μήνες υπάλληλος του γηπέδου δεν είχε κουρέψει το χορτάρι και δεν είχε βάψει τις γραμμές.

Η οικονομική κατάσταση στον Ηρακλή έχει περιέλθει σε τέλμα και πέρα από την πρώτη ομάδα - η οποία δίνει αγώνα για να παραμείνει στη Super League - αυτό έχει αντίκτυπο και στα τμήματα υποδομής.

Πριν από λίγες ημέρες η Κ17 του "Γηραιού" δεν είχε ταξιδέψει στην Κέρκυρα για το ματς με τη νησιωτική ομάδα λόγω έλλειψης χρημάτων, ενώ την Κυριακή άλλη μια "μαύρη" σελίδα γράφτηκε.

Η εξ' αναβολής αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League δεν διεξήχθη γιατί το γήπεδο της Μίκρας κρίθηκε ακατάλληλο. Η ακαταλληλότητα εντοπίστηκε στο χορτάρι - το οποίο δεν ήταν κουρεμένο - στις γραμμές οριοθέτησης του γηπέδου οι οποίες δεν υπήρχαν.

Ο αρμόδιος υπάλληλος του γηπέδου είναι απλήρωτος εδώ και μήνες και δεν υπήρχαν χρήματα για να πληρωθεί και να επιτελέσει το έργο του. Για οικονομικούς λόγους ο Ηρακλής δεν είχε ταξιδέψει στην Κρήτη και η εκτός αναμέτρηση με τον Πλατανιά για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League δεν είχε διεξαχθεί.

Η ευθύνη για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης με την Ένωση επιρρίπτεται στον Ηρακλή κι έτσι αναμένεται να επιβληθούν κυρώσεις στους "κυανόλευκους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ