STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δεν πήραν άδεια ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός

Δεν πήραν άδεια ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός
INTIME SPORTS

Η επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης δεν έδωσε άδεια σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικό και χορήγησε κανονικά στους Λεβαδειακό, Πλατανιά και Βέροια.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν εξασφάλισε την πολυπόθητη αδειοδότηση από την ΕΠΟ με αποτέλεσμα να μένει εκτός πλέι οφ και να μην μπορεί να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη αν κατακτήσει τελικά την 5η θέση στην Super League στις εναπομείναντες δυο αγωνιστικές.

Η επιτροπή εφέσεων αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ απέρριψε και την ένσταση που είχε καταθέσει η ομάδα των Ιωαννίνων η οποία για δεύτερη φορά δεν θα μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη παρά το γεγονός ότι μέσα στο γήπεδο φαινόταν ότι θα είχε την δυνατότητα να παλέψει μέχρι τέλους για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε και την αίτηση του Πανθρακικού που τη νέα σεζόν αν μείνει στην κατηγορία θα πρέπει να πορευτεί με άλλα δεδομένα ενώ αντίθετα ο Λεβαδειακός, ο Πλατάνιας και η Βέροια εξασφάλισαν την σχετική άδεια μετά από την έφεση που είχαν καταθέσει.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ.

Δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ".

Ερίζουν για την θέση του ΠΑΣ οι Ατρόμητος, SKODA Ξάνθη και Παναιτωλικός

Η είδηση αυτή, ότι ο ΠΑΣ δεν παίρνει άδεια και δεν θα έχει δικαίωμα να παίξει στα πλέι οφ και να διεκδικήσει την έξοδο του στα Ευρωπαϊκά σαλόνια ανάβει την μάχη για την κατάκτηση της 5ης ή της 6ης θέσης αν ο ΠΑΣ παραμείνει πέμπτος καθώς πλέον και η έκτη θέση θα οδηγεί στα πλέι οφ.

Για αυτήν ερίζουν τρεις ομάδες και συγκεκριμένα οι Ατρόμητος, SKODA Ξάνθη και Παναιτωλικός με την ομάδα του Περιστερίου φυσικά να έχει τις περισσότερες ελπίδες και να θέλει τρεις βαθμούς στα εναπομείναντα δυο ματς για να πάρει την θέση του ΠΑΣ.

Φυσικά όπως συνέβη και με την παραμονή έτσι και εδώ είναι πιθανό ένα σενάριο ισοβαθμίας στους 52 βαθμούς και με τις τρεις ομάδες και τότε θα παίξουν ρόλο τα μεταξύ τους αποτελέσματα.

Σε αυτό το σενάριο και από τη στιγμή που οι τρεις ομάδες έχουν ολοκληρώσει τα μεταξύ τους παιχνίδια υπερτερεί η Ξάνθη που έχει έξι βαθμούς ενώ Ατρόμητος και Παναιτωλικός έχουν από 5.

*Δείτε τον σχετικό πίνακα στον οποίο έχουν υπολογιστεί στον Ατρόμητο οι τρεις βαθμοί που εκκρεμούν από το ματς με τον ΟΦΗ.

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘ. 33η 34η
ΠΑΣ Γιάννινα 52 Εργοτέλης Παναθηναϊκός
*Ατρόμητος 50 Πανιώνιος ΑΕΛ Καλλόνης
SKODA Ξάνθη 46 Αστ. Τρίπολης Πανθρακικός
Παναιτωλικός 46 Νίκη Βόλου Βέροια
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ