STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δεν κράτησε ο Παναθηναϊκός, 1-1 με τον Πλατανιά

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο σκορ, όμως ο Πλατανιάς κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 και να στερήσει τη νίκη από το Τριφύλλι. Ντεμπούτο με γκολ για τον Τσάβες, σκόραρε ο Κοροβέσης, αποχώρησε με τραυματισμό στον αγκώνα ο Μολέντο.

Ένα γκολ από τα... προσεχώς βρήκε ο Παναθηναϊκός στα Περιβόλια, αφού ο Τσάβες σκόραρε στο 72' μετά από συνεργασία με τον Λουτσιάνο, όμως ο latin συνδυασμός δεν ήταν αρκετός... Ο Πλατανιάς ισοφάρισε με τον Κοροβέση 6 λεπτά αργότερα και απέσπασε ισοπαλία 1-1, αναδεικνύοντας την αδυναμία του Τριφυλλιού να αμυνθεί αποτελεσματικά στην περιοχή του. Σαν να μην έφτανε η απώλεια των βαθμών, ο Ουζουνίδης είδε τον Μολέντο να αποχωρεί τραυματίας με χτύπημα στον αγκώνα του αριστερού χεριού και περιμένει να μάθει τη σοβαρότητα του τραυματισμού.

Ασφαλώς, η ισοπαλία στα Χανιά δεν ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό, διότι κυνήγησε τη νίκη, όμως από την άλλη, ο Πλατανιάς είναι δυνατός στην έδρα του και έχει αποδείξει ότι είναι ικανός να κάνει τη ζημιά. Το ζητούμενο για το Τριφύλλι είναι ότι δεν άρχισε όπως επιθυμούσε το πρωτάθλημα και χάνει ακόμα ένα βασικό στέλεχος λόγω τραυματισμού. Πλέον, πρέπει να διαχειριστεί τη ρεβάνς με την Αθλέτικ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να προσπαθήσει να βελτιωθεί περαιτέρω.

Ο Πλατανιάς ήταν πιο απειλητικός στο δεύτερο ημίχρονο, άξιζε το γκολ περισσότερο από τον Παναθηναϊκό και αξιοποίησε τη διορατικότητα του Παράσχου, ο οποίος διέγνωσε την αδυναμία των αμυντικών του Τριφυλλιού να αντιμετωπίσουν δεύτερο προωθημένο στην περιοχή του Βλαχοδήμου. Σαφώς, ένας βαθμός με τον Παναθηναϊκό είναι θετικός και ειδικά στην πρεμιέρα της σεζόν, που είναι ιδιαίτερη.

Γήπεδο: Περιβόλια

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Καμπούρης (Εύβοιας), Φωτόπουλος (Αθηνών)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Ομπερχάουσερ, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Πλιάτσικας (76' Κοροβέσης), Στάθης, Βάντερσον, Κρος (92' Πατράλης), Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Ντεβέσα, Μπούτνικ (68' Γκρζέλτσακ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (63' Χατζηγιοβάνης), Καμπέσας, Λουτσιάνο (74' Δώνης), Μολίνς (63' Τσάβες).

Γκολ: Τσάβες 72', Κοροβέσης 79'

Κίτρινες Κάρτες: Μολέντο 9', Κρος 31', Μπούτνικ 36', Πλιάτσικας 73', Καρυπίδης 83'

Κόκκινες κάρτες: -

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΠΑΙΧΙΝΙΔΙΟΥ

Εκ των πραγμάτων, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είχε επιλογές και παρέταξε την αναμενόμενη ενδεκάδα και το 4-4-2... Ο Βλαχοδήμος στην εστία, ο Γιόχανσον δεξιά στην άμυνα, ο Κολοβέτσιος αριστερά και οι Κουτρουμπής και Μολέντο στο κέντρο. Οι Ζέκα και Κουρμπέλης ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ και οι Λουντ και Καμπέσας έπαιξαν στα άκρα, ενώ οι Μολίνς και Λουτσιάνο συνέθεσαν το επιθετικό δίδυμο.

Δεν κράτησε ο Παναθηναϊκός, 1-1 με τον Πλατανιά

Ο Γιώργος Παράσχος προτίμησε το 3-6-1, με τον Ομπερχάουσερ στο τέρμα, τους Πλιάτσικα, Καρυπίδη και Ντικαμονά στην τριάδα των στόπερ, τον Στάθη δεξιό μπακ-χαφ και τον Σκαρντοβέλι αριστερό μπακ χαφ, τους Κρος και Αγγελόπουλο στη μεσαία γραμμή, τον Ενσικουλού δεξιό χαφ και τον Ντεβέσα αριστερό και τον Μπούτνικ μοναδικό προωθημένο.

Δεν κράτησε ο Παναθηναϊκός, 1-1 με τον Πλατανιά

Ο Παναθηναϊκός άρχισε το παιχνίδι με διάθεση να επιτεθεί, όμως η κόπωση και οι απουσίες στα άκρα του στέρησαν την ουσία στις προσπάθειες του. Βέβαια, ο Πλατανιάς με το 3-5-2 του Παράσχου ήταν αποτελεσματικός στην άμυνα και δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν κίνδυνοι για την εστία του Ομπερχάουσερ. Ο Μολίνς είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 8', όμως δεν πλάσαρε καλά εντός περιοχής και αστόχησε.

Ο Λουντ στο 19' πλάσαρε από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ και έπειτα, ο ρυθμός έπεσε. Η επόμενη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 40' και ήταν για τον Πλατανιά, αλλά ο Βλαχοδήμος αντέδρασε σωστά στο μακρινό σουτ του Ντεβέσα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΚΟΛ

Ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55' έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μπούτνικ βρέθηκε αφύλακτος στο πέναλτι αλλά ο Βλαχοδήμος απέκρουσε την κεφαλιά του. Ο Ντεβέσα απείλησε εκ νέου στο 70', όταν εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ, όμως ο Βλαχοδήμος είπε "όχι" για τρίτη φορά. Τότε, ο Παναθηναϊκός βρήκε τη λύση από το latin δίδυμο του... Ο Λουτσιάνο πάσαρε στον κενό χώρο, ο νεοεισελθείς Τσάβες βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε εξαιρετικά.

Όμως, η χαρά του Παναθηναϊκού δεν κράτησε αρκετά, αφού στο 78' ο Ενσικουλού πέρασε τον Κολοβέτσιο και πάσαρε στην περιοχή και ο Κοροβέσης από κοντά, σκόραρε και ισοφάρισε. Στο 84' ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες, επειδή ο Μολέντο αποχώρησε λόγω τραυματισμού στον αγκώνα. Ο Βραζιλιάνος συγκρούστηκε με τον Βλαχοδήμο, μετά από παράλληλη πάσα του Κοροβέση και αφού τον έριξε ο Ενσικουλού στο έδαφος.

Μέχρι τη συμπλήρωση των 90 λεπτών και την συμπλήρωση των πέντε λεπτών των καθυστερήσεων, δεν άλλαξε κάτι. Ο Πλατανιάς δεν αξιοποίησε την αριθμητική υπεροχή του και ο Παναθηναϊκός δεν εκδήλωσε κάποια αντεπίθεση. Οπότε, το 1-1 έμεινε ως το τέλος...

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 82' ο Μολέντο προωθήθηκε στην περιοχή του Πλατανιά και ζήτησε πέναλτι, για χέρι ή για αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Καρυπίδη και στο επόμενο λεπτό, αποχώρησε τραυματίας. Ο Βραζιλιάνος συγκρούστηκε με τον Βλαχοδήμο και χτύπησε στον καρπό του δεξιού χεριού. Ο Πλατανιάς διαμαρτύρεται επειδή ο διαιτητής δεν επέτρεψε να συνεχιστεί η φάση και σφύριξε επιθετικό φάουλ του Ενσικουλού στον Μολέντο, ενώ ο Κοροβέσης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα εξ' επαφής.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Τάσος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών δεν υπέπεσε στο μεγάλο λάθος και είχε τη διάθεση να αφήσει το παιχνίδι, παρά τα δυνατά μαρκαρίσματα. Έκρινε σωστά τις δύο δύσκολες φάσεις που προέκυψαν στο 82' και στο 83', από μία σε κάθε περιοχή και η μοναδική φάση που ελέγχεται σοβαρά, σημειώθηκε στο 62', όταν δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπούτνικ για σκληρό μαρκάρισμα στον Μολέντο, που θα σήμαινε την αποβολή του επιθετικού του Πλάτανιά.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο Κλαρκ Ενσικουλού έδειξε θετικά στοιχεία παίζοντας στα άκρα της επίθεσης. Εκμεταλλεύτηκε την απουσία των βασικών ακραίων μπακ του Παναθηναϊκού και δημιούργησε κινδύνους, με αποκορύφωμα την ασίστ που έδωσε στον Κοροβέση στη φάση του γκολ, όταν πέρασε με άνεση τον Κολοβέτσιο.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Η latin συνεργασία στο γκολ του Παναθηναϊκού. Ο Λουτσιάνο δημιούργησε και ο Τσάβες εκτέλεσε, με τους δύο παίκτες να δικαιώνουν με το "καλημέρα" τις προσδοκίες του Ουζουνίδη, ο οποίος επέμεινε για την απόκτηση τους και τους προορίζει για το βασικό επιθετικό δίδυμο του Τριφυλλιού.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Ο τραυματισμός του Μολέντο δημιουργεί νέο πρόβλημα στον Μαρίνο Ουζουνίδη εν όψει της συνέχειας. Ο Βραζιλιάνος χτύπησε στον αγκώνα του αριστερού χεριού και αποχώρησε με φορείο, ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες των ανθρώπων του Τριφυλλιού, δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο για εξετάσεις...

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ