STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δεν κλήθηκαν (ακόμα) ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σε απολογία

Δεν κλήθηκαν (ακόμα) ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σε απολογία

Οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν βρίσκονται στις κλήσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για απολογία την Πέμπτη (11/5). Δεδομένη θεωρείται η άσκηση δίωξης, αλλά δεν είναι γνωστό το πότε. Τι ισχύει με τα playoffs.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε γνωστές τις κλήσεις της για την προσεχή Πέμπτη (11/5) και σε αυτές δεν βρίσκονται ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ για τα σοβαρά επεισόδια των οπαδών τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό.

Είναι δεδομένο πως θα τους ασκηθεί δίωξη, όμως ακόμα δεν είναι γνωστό το πότε. Ίσως βέβαια γίνει και μέσα στην ημέρα, ενώ είναι πιθανό να οριστεί έκτακτη συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και όχι ξανά την επόμενη Πέμπτη, όπως είναι το πλέον συνηθισμένο.

Αν η δίωξη καθυστερήσει, τότε πέρα από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ της πρεμιέρας των playoffs στην Τούμπα, ίσως γίνει με κόσμο και το ΑΕΚ - Πανιώνιος την 2η αγωνιστική των playoffs την μεθεπόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Οι δυο ομάδες είναι δεδομένο πως θα τιμωρηθούν με τιμωρία της έδρας, μένει να δούμε με πόσες αγωνιστικές!

Αναλυτικά οι κλήσεις:

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 11/5/2017 και ώρα 16:00 θα συνεδριάσει η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:

1.ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ ( ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2η φάση της 19/4/2017). Κλήση: ΣΩΜ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ (εξ αναβολής)

2.ΕΝΣΤΑΣΗ του ΓΥΝ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ για ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΡΙΩΝ του σωμ. ΑΚ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ( ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ- ΑΚ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ της 30/4/2017). Κλήση: ΣΩΜ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ. Κλήση:ΣΩΜ. ΑΚ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ