STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δεν έχουν χάσει ούτε ένα ματς στην Superleague

Δεν έχουν χάσει ούτε ένα ματς στην Superleague
Βαλιός Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Διαβάστε ποιοι έξι ποδοσφαιριστές της Supeleague δεν έχουν χάσει ούτε ένα από τα 25 παιχνίδια που έχουν δώσει οι ομάδες τους.

Το τριήμερο 1-2-3/2 δεν είχαμε πρωτάθλημα λόγω της διακοπής που αποφάσισε ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής. Έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε λίγο τους αριθμούς του πρωταθλήματος και να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.

Ένα από αυτά αφορά τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χάσει ούτε ένα παιχνίδι της ομάδας τους! Κι αν νομίζετε πως μιλάμε μόνο για τερματοφύλακες κάνετε λάθος, αφού από τους έξι συνολικά παίκτες, μόλις οι δυο κάθονται κάτω από τα δοκάρια.

Ας τους δούμε ανά ομάδες:

ΑΕΛ Καλλονής

Άντριου Χογκ και Ανέστης Αναστασιάδης έχουν δώσει το "παρών" σε όλες τις αναμετρήσεις των "σαρδελών". Και οι δυο μετρούν τα ίδια λεπτά (2373), ενώ πραγματοποιούν και εξαιρετικό πρωτάθλημα, με τον Έλληνα αμυντικό μάλιστα να κλέβει την παράσταση.

Πανιώνιος

Στον Ιστορικό έχουμε επίσης δυο ποδοσφαιριστές που μετρούν από 25 συμμετοχές ο καθένας, όμως υπάρχει μία σημαντική διαφορά. Ο Μπουμάλ έχει αγωνιστεί μόλις στα 10 ματς βασικός, ενώ ο Γιάννου σε όλα. Ο Αφρικανός άσος λοιπόν μετρά 2012 λεπτά, ενώ ο ελληνοαυστραλός 2353.

ΠΑΣ Γιάννινα

Εδώ έχουμε τον τερματοφύλακα Μάρκο Βελλίδη, ο οποίος δεν έχει χάσει ματς με τον "Άγιαξ". Είναι ένας από τους λόγους που ο ΠΑΣ βρίσκεται τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ μετρά 2358 λεπτά χρόνου συμμετοχής.

Πλατανιάς

Πάμε και στον τελευταίο. Ο Αζράκ Μαχαμάτ έχει μεν παίξει σε όλα τα παιχνίδια, αλλά σε αρκετά από αυτά έχει παίξει ελάχιστα λεπτα. Έτσι μετρά 1943 λεπτά συνολικού χρόνου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ