STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δεκατρείς συλλήψεις για τα επεισόδια πριν το ΠΑΟΚ - Ηρακλής

Δεκατρείς συλλήψεις για τα επεισόδια πριν το ΠΑΟΚ - Ηρακλής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην δικαιοσύνη θα κληθούν να λογοδοτήσουν 13 οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή που συμμετείχαν σε επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μερικές ώρες πριν το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στις δυο ομάδες (VIDEOS).

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, κουκουλοφόροι κι από τις δύο πλευρές χτυπήθηκαν άγρια με σιδερολοστούς και ρόπαλα μπροστά στην Αυτόνομη Θύρα 10 στην οδό Μητροπολίτου Γενναδίου.

Οι συμπλοκές ανάμεσα στις δύο πλευρές διήρκησαν περίπου 15 λεπτά, ενώ στη συνέχεια η Αστυνομία προχώρησε σε μεγάλο αριθμό προσαγωγών και στη δικαιοσύνη θα κληθούν να λογοδοτήσουν 13 οπαδοί των δυο ομάδων που συμμετείχαν στα επεισόδια. Περίπου 80 άτομα ενεπλάκησαν, προκαλώντας μικροτραυματισμούς και πολλές υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και όχι μόνο.

Πάντως, πρέπει να τονιστεί ότι ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της δικογραφίας που σχηματίστηκε εις βάρος των συλληφθέντων.

Πηγή VIDEOS: thestival.gr & typosthes.gr

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ