STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δέκα υπέροχα γκολ σε ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Δέκα υπέροχα γκολ σε ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Το Sport24.gr παρουσιάζει δέκα υπέροχα γκολ που έχουν σημειωθεί σε ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ τις τελευταίες δεκαετίες στην εκάστοτε έδρα των Πειραιωτών. Αφεθείτε στη μαγεία (VIDEOS).

Το ένα είναι καλύτερο απ' το άλλο και όλα μαζί συνθέτουν ένα υπέροχο μωσαϊκό από υπέροχα γκολ που έχουν ομορφύνει τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ τις τελευταίες δεκαετίες. Εκπληκτικά τέρματα που έχουν γράψει την δική τους ιστορία και έχουν "ερυθρόλευκη" και "κιτρινόμαυρη" απόχρωση στην εκάστοτε έδρα των Πειραιωτών.

Το Sport24.gr έκανε το σχετικό ξεσκαρτάρισμα και παρουσιάζει πέντε του Ολυμπιακού και πέντε της ΑΕΚ, τα οποία είναι μαγικά και ονειρεμένα. Γκολ με σουτ, με κεφαλιές, με υπέροχες ενέργειες, απ' όλα έχει το "μενού" και αξίζει να καθίσετε αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη του PC σας και να τα απολαύσετε.

Οι Γκάμπριελ Άλβες, Αλέξης Αλεξανδρής, Ριβάλντο (2) και Ραφίκ Τζεμπούρ για τον Ολυμπιακό, ενώ την "Ένωση" "εκπροσωπούν" στη λίστα οι Στέλιος Μανωλάς, Βασίλης Τσιάρτας, Ντέμης Νικολαΐδης, Νάτσο Σκόκο και Κώστας Κατσουράνης.

Τα πέντε γκολ του Ολυμπιακού:

Τα πέντε γκολ της ΑΕΚ:

*Προφανώς και η επιλογή είναι υποκειμενική και ο καθένας μπορεί να έχει στο μυαλό του κάποιο άλλο τέρμα που να θεωρεί καλύτερο, δυσκολότερο και ομορφότερο. Μπορείτε να στείλετε τις δικές σας επιλογές.

** Το μοντάζ για τα δυο videos έγινε από τον συνάδελφο, Γιώργο Χριστοφόρου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ