STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δέκα πράγματα που πρέπει να προσέξετε την 21η αγωνιστική

Δέκα πράγματα που πρέπει να προσέξετε την 21η αγωνιστική
μπάλα INTIME SPORTS

Το Sport24.gr ξεχωρίζει δέκα σημεία που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους μονομάχους της Superleague, λίγο πριν την 21η αγωνιστική.

Κάθε αγωνιστική θα ξεχωρίζουμε δέκα σημεία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που χρήζουν αναφοράς. Ξεκινάμε με το πρόγραμμα των επτά πλέον αναμετρήσεων και συνεχίζουμε την... αρίθμηση.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Σάββατο 31/1/2015

Πανιώνιος - Πανθρακικός 15:00 NS2 και Sport24 Radio 103.3

ΑΕΛ Καλλονής - Αστέρας Τρίπολης 17:15 NS1 και Sport24 Radio 103.3

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 19:30 NS1 και Sport24 Radio 103.3

Κυριακή 1/2/2015

Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 15:00 NS2 και Sport24 Radio 103.3

Λεβαδειακός - Ξάνθη 17:15 NS2 και Sport24 Radio 103.3

ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 17:15 NS4 και Sport24 Radio 103.3

Βέροια - Ολυμπιακός 19:30 NS1 και Sport24 Radio 103.3

1) Εγκαταλείπει και ο ΟΦΗ

Δέκα πράγματα που πρέπει να προσέξετε την 21η αγωνιστική
INTIME SPORTS

Κακά τα ψέματα. Στις συζητήσεις που γίνονται όλο αυτό το διάστημα η ερώτηση δεν ήταν αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα ο ΟΦΗ, αλλά πότε θα γίνει το "μπαμ" με τους αγώνες του. Το "μπαμ" έγινε και η ομάδα της Κρήτης δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Ατρόμητο που παίρνει τη νίκη στα χαρτιά (δεν το ήθελαν έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου).

Εδώ ανοίγει μία μεγάλη συζήτηση για τις ευθύνες που έχουν όλοι. ΕΠΟ, Superleague και ΟΦΗ. Δεν γίνεται να φτάνουμε στη μέση του πρωταθλήματος και ήδη δυο ομάδες να φεύγουν (ή να είναι φευγάτες). Και να φανταστεί κανείς πως κανόνι μπορούν να βαρέσουν κι άλλοι σύλλογοι που δυσκολεύονται στο οικονομικό κομμάτι.

2) Επικίνδυνη έξοδος στην Βέροια

Άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός με τον Περέιρα στον πάγκο. Ο Πορτογάλος μετρά μόνο νίκες, όμως το ματς απέναντι στην Βέροια μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Η "βασίλισσα" μετρά 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στην έδρα της, ενώ διαθέτει μπροστά μία εξαιρετική τριάδα.

Βέβαια το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετά προβλήματα που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Όπως και να έχει, μία γκέλα σε αυτό το ματς αναμένεται να βάλει "φωτιά" στο πρωτάθλημα.

3) Κρας τεστ με Πλατανιά

Δέκα πράγματα που πρέπει να προσέξετε την 21η αγωνιστική
INTIME SPORTS

Παναθηναϊκός έμεινε εκτός Κυπέλλου. Αυτό από μόνο του δεν είναι κακή είδηση για τους πράσινους. Η κακή είδηση είναι ο τρόπος που ήρθε ο αποκλεισμός και το γεγονός πως ο Γιάννης Αναστασίου σε τρία παιχνίδια δεν κατάφερε να βρει το κουμπί της Ξάνθης.

Και στα τρία παιχνίδια είχε λάθος προσέγγιση, γεγονός που πλέον δεν περνάει απαρατήρητο από τους υπεύθυνους. Ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι έξυπνος τεχνικός και θα χτυπήσει στα αδύναμα σημεία του "τριφυλλιού".

Το έχει ξανακάνει άλλωστε απέναντι στον Ολυμπιακό, που χρειάστηκε αρκετή τύχη για να κερδίσει τον Πλατανιά στο "Καραϊσκάκης".

4) Ο Χάβος ξέρει τον τρόπο

Είναι ο ΠΑΟΚ φαβορί απέναντι στον Παναιτωλικό; Βάσει φανέλας ναι. Αγωνιστικά όμως; Όχι και τόσο... Ο Μάκης Χάβος ξέρει καλά τον ΠΑΟΚ και διαθέτει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν ζημιά στο Δικέφαλο.

Έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε πως θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι ο Άγγελος Αναστασιάδης. Τα "καναρίνια" σκοράρουν αρκετά, ο ΠΑΟΚ δέχεται εύκολα γκολ, ενώ στα τελευταία ματς δυσκολεύεται στο γκολ. Σίγουρα ο Νομπόα θα βοηθήσει σε αυτό, όμως θα πρέπει όλοι να δώσουν το κάτι παραπάνω για να μείνει ο ΠΑΟΚ ζωντανός στην διεκδίκηση του τίτλου.

5) Ματς - παραμονή στην Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος κάνει μεταγραφές και η αλήθεια είναι πως διαθέτει εξαιρετική ομάδα για την Ελλάδα. Με τα προβλήματα του στην άμυνα πάντα. Απέναντι στον Πανθρακικό η νίκη είναι επιτακτική, αφού βρίσκεται ήδη στο -5 από την παραμονή.

Έτσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει το κάτι παραπάνω από ορισμένους ποδοσφαιριστές που ακόμα δεν έχουν πιάσει μεγάλη απόδοση. Σε περίπτωση γκέλας τα πράγματα δυσκολεύουν. Αρκετά...

6) Αντέχει δυο καρπούζια η Ξάνθη;

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δικαιώνεται για την επιθετική του φιλοσοφία και αυτό αποδείχθηκε στην Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Τα παιχνίδια, όμως, είναι πολλά και δεν ξέρουμε αν αντέχουν οι παίκτες δυο ματς την εβδομάδα.

Στην Λιβαδειά το παιχνίδι είναι δύσκολο και απέναντι σε μία ομάδα που παίζει επίσης καλό ποδόσφαιρο και τρέχει αρκετά. Θα αντέξουν οι Ακρίτες δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη; Θα φανεί την Κυριακή.

7) Στην τσίτα ο Βεργέτης

Δέκα πράγματα που πρέπει να προσέξετε την 21η αγωνιστική
INTIME SPORTS

Ο αποκλεισμός από τον Ηρακλή δεν άρεσε καθόλου ούτε στον κόσμο, ούτε στην διοίκηση. Έχουμε γράψει ξανά πως δεν είναι όλα ρόδινα στο στρατόπεδο των Αρκάδων. Μέσα σε όλα έρχεται και το ματς στην Μυτιλήνη με την Καλλονή, που θα κρίνει πολλά για πολλούς.

Μία ήττα δεν αποκλείεται να φέρει αλλαγές (όχι αναγκαστικά στην τεχνική ηγεσία). Γενικά ο Αστέρας δυσκολεύεται εκτός και τρώει εύκολα το γκολ. Για να δούμε τι έχει ετοιμάσει ο Έλληνας τεχνικός.

8) Ο Ρόκα που κλέβει την παράσταση

Δέκα ματς στον πάγκο στο πρωτάθλημα, μία ήττα η ομάδα. Το λες και κατόρθωμα με δεδομένες τις απουσίες που είχε ο Πανθρακικός όλο αυτό το διάστημα. Πλέον διαθέτει επιπλέον λύσεις, καθώς η διοίκηση έκανε το χατήρι του Ρόκα και πραγματοποίησε μεταγραφές.

Αν μείνει ζωντανός στην Νέα Σμύρνη, τότε ο στόχος της παραραμονής θα έρθει ακόμα πιο κοντά. Θυμίζουμε πως ο Πανιώνιος έχει 16 βαθμούς και ο Πανθρακικός 21.

9) Η στάση της NOVA

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με 18 ομάδες και όπως φαίνεται θα τελειώσει με 16. Αυτό σημαίνει λιγότερα παιχνίδια, λιγότερα έσοδα και προβληματισμός για την αξιοπιστία της Λίγκας. Το γεγονός δεν έχει περάσει απαρατήρητο από το συνδρομητικό κανάλι που πληρώνει για να έχει στα χέρια του ένα προϊόν.

Αυτό το προϊόν έχει αλλάξει σε σχέση με το ξεκίνημα και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι στάση θα κρατήσει η NOVA το επόμενο διάστημα. Δεν περιμένουμε κάποια ρήξη φυσικά.

10) Δεν τα παρατάει ο Εργοτέλης

Εργοτέλη πιστεύουν στην παραμονή και γι αυτό το λόγο γίνονται μεταγραφές ουσίας.

Αν μάλιστα έρθει θετικό αποτέλεσμα στο ματς που αναβλήθηκε (με Πανιώνιο εντός), τότε οι Κρητικοί ίσως τα φέρουν όλα... τούμπα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ