STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δέκα πράγματα που πρέπει να προσέξετε στην 33η αγωνιστική

Δέκα πράγματα που πρέπει να προσέξετε στην 33η αγωνιστική
Μπάλα INTIME SPORTS

Το Sport24.gr ξεχωρίζει δέκα σημεία που έχουν ενδιαφέρον για τους μονομάχους της Superleague, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής. Διαβάστε ποια είναι αυτά...

Κάθε αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Superleague ξεχωρίζουμε δέκα σημεία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που χρήζουν αναφοράς. Ξεκινάμε με το πρόγραμμα των αναμετρήσεων και συνεχίζουμε την... αρίθμηση.

Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής

Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 19:00 Sport24 Radio 103.3 και NS6

Κέρκυρα - Παναθηναϊκός 19:00 Sport24 Radio 103.3 και NS3

Ατρόμητος - Πανιώνιος 19:00 Sport24 Radio 103.3 και NS7

Βέροια - Πανθρακικός 19:00 Sport24 Radio 103.3 και NSΕΧ2

Ολυμπιακός - Καλλονή 19:00 Sport24 Radio 103.3 και NS2

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 19:00 Sport24 Radio 103.3 και NS4

ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης 19:00 Sport24 Radio 103.3 και NS24

1) Η μάχη του πρώτου σκόρερ

Με τον Χερόνιμο Μπαράλες να μένει εκτός για τις δυο τελευταίες αγωνιστικές, η μάχη του πρώτου σκόρερ έχει ανάψει για τα καλά. Ναι μεν ο Αργεντίνος προηγείται με 17 τέρματα, όμως Μήτρογλου, Τσόρι Ντομίνγκες είναι αρκετά κοντά.

Έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε αν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα έχουμε πρώτο σκόρερ από ομάδα της επαρχίας.

Μπαράλες: 17 γκολ

Μήτρογλου: 14 γκολ

Τσόρι: 14 γκολ

2) Μάχη και στον πρώτο... "σερβιτόρο"

Εδώ και αν γίνεται μεγάλη μάχη. Όλα έδειχναν πως Μαρτίνες του Παναιτωλικού θα έκανε... περίπατο. Όμως τα πάντα άλλαξαν τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές.

Τσόρι, Ίλιτς και Μπεν θα δώσουν μεγάλη μάχη, ενώ αουτσάιντερ είναι Ρόλε του Αστέρα Τρίπολης.

Μαρτίνες: 10 ασίστ

Τσόρι: 10 ασίστ

Ίλιτς: 10 ασίστ

Μπεν: 9 ασίστ

Ρόλε: 8 ασίστ

3) Ποιος θα πάρει την θέση του ΠΑΣ;

Μετά την αποτυχία των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα να εξασφαλίσουν αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν, η μάχη για το ποιος θα καταλάβει την 5η θέση έχει ανάψει για τα καλά.

Ο Ατρόμητος μοιάζει το απόλυτο φαβορί, όμως μία γκέλα των Περιστεριωτών και μία νίκη της Ξάνθης θα βάλει.. φωτιά. Δείτε όλα τα σενάρια εδώ.

4) Όλα κρίνονται στην Βέροια

Μεγάλο ματς το Βέροια - Πανθρακικός. Αν οι "κροκόδειλοι" κερδίσουν, τότε η αγωνία για την παραμονή στην Superleague αυξάνεται κατακόρυφα. Βέβαια και ο Λεβαδειακός πρέπει να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό την Κυριακή.

Δείτε τη βαθμολογία, τα αποτελέσματα και τα σενάρια για την παραμονή.

5) Πίκρα και διάθεση

Μπορεί ο Γιώργος Χριστοβασίλης να δήλωσε πως θα κυνηγήσει την υπόθεση της άδειας μέχρι τέλους, το γεγονός είναι όμως πως ο ΠΑΣ δύσκολα θα πάρει μέρος στα πλέι οφ, εκτός κι αν έχουμε κάποια απρόσμενη έκπληξη από τα αρμόδια όργανα.

Έτσι το ματς με τον Εργοτέλη είναι το πιο αδιάφορο της αγωνιστικής. Ο μεν Εργοτέλης έχει υποβιβαστεί, ενώ ο ΠΑΣ είναι πλέον αδιάφορος. Ανοιχτό ματς σε όλα τα αποτελέσματα.

6) Δίνει εξετάσεις ο Ανδρεόπουλος

Φέτος βρήκε χρόνο, θέση και έναν άνθρωπο να τον πιστέψει. Ο λόγος για τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο της Κέρκυρας, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της ΑΕΚ όσο και άλλων συλλόγων της Superleague.

Πρόκειται για έναν κεντρικό μέσο πολυεργαλείο. Μαρκάρει δυνατά (γι αυτό και 7 κάρτες) και βοηθάει στην ανάπτυξη με τις καλές μακρινές του μπαλιές. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει, ωστόσο, είναι τα στημένα του. Εξαιρετικό πόδι τόσο σε στατικές όσο και σε φάσεις πάνω στην κίνηση. Είναι η χρονιά του.

7) Το μυαλό στο Κύπελλο

Η Ξάνθη πήρε μία ιστορική πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα βρει απέναντι της τον Ολυμπιακό. Έτσι είναι λογικό το μυαλό των παικτών να βρίσκεται εκεί, από τη στιγμή που οι ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ είναι ελάχιστες.

Έτσι για τον Αστέρα Τρίπολης είναι μία χρυσή ευκαιρία να τσιμπήσει βαθμό/ους που μπορούν αν τον φέρουν σε πλεονεκτική θέση ενόψει της μίνι διοργάνωσης μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

8) Νίκη για να μην μπλέξει

Άλλες εποχές θα λέγαμε πως το ματς με τον Λεβαδειακό είναι εύκολη υπόθεση. Αυτός ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, κάνει τα εύκολα δύσκολα και ειδικότερα στην έδρα του κανένα ματς δεν είναι του χεριού του.

Η αναμέτρηση κόντρα στους Βοιωτούς είναι ένα καλό τεστ για την ετοιμότητα και τη διάθεση ορισμένων ποδοσφαιριστών που έχουν απογοητεύσει και ήδη ακούγεται πως θα γίνει προσπάθεια να αποχωρήσουν το καλοκαίρι. Εκτός κι αν κάνουν τρομερά πράγματα στα πλέι οφ.

9) Είναι όσο δείχνουν;

Το Σάββατο το Sport24.gr ακολούθησε το... hype του εξωτερικού και ασχολήθηκε με τις ηλικίες των ποδοσφαιριστών της Superleague, με τη βοήθεια της νέας ιστοσελίδας της Microsoft.

Μπείτε στο κείμενο και δείτε αν κάποιοι είναι όσο... δηλώνουν.

10) GREXIT

Μην το μυαλό σας στο κακό. Αναφερόμαστε στο ενδιαφέρον ξένων ομάδων για Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη χώρα μας. Υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις που παρακολουθούνται πολλούς μήνες τώρα και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε ευχάριστα νέα.

Λίγο υπομονή μέχρι να τελειώσουν τα πλέι οφ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ