STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εννέα περιπτώσεις ελεύθερων επιθετικών

Εννέα περιπτώσεις ελεύθερων επιθετικών

Διαβάστε εννέα περιπτώσεις ελεύθερων επιθετικών που κυκλοφορούν στην αγορά και θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να απασχολήσουν τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες στη χώρα μας.

Μετά τον τραυματισμό του Ραφίκ Τζιμπούρ στην ΑΕΚ βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού που θα συμπληρώσει το μεταγραφικό παζλ του καλοκαιριού. Φορ είναι πιθανό να αναζητήσει και ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που πουληθεί τελικά ο Νίκος Καρέλης.

Μπορεί να βρισκόμαστε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, όμως η αλήθεια είναι πως υπάρχουν ακόμα αξιόλογοι παίκτες στο παζάρι και μάλιστα ελεύθεροι!

Ας δούμε εννέα περιπτώσεις επιθετικών που θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να απασχολήσουν τους δυο "μεγάλους" της Αθήνας.

Καλού Ούτσε (32 ετών)

Σπουδαία καριέρα κυρίως στην Ισπανία με την Αλμερία (έξι χρόνια 172 συμμετοχές, 39 γκολ). Τα τελευταία τρία χρόνια βρέθηκε σε Κατάρ και Τουρκία για να επιστρέψει στην Ισπανία και την Λεβάντε την περσινή σεζόν. Στα 32 είναι ελεύθερος και μπορεί να προσφέρει τόσο στην κορυφή όσο και ως δεύτερος φορ.

Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ (34 ετών)

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά παραμένει κίλερ στην περιοχή. Διαφορετικά στοιχεία από τον Καρέλη, όμως φτιάχνει και σκοράρει. Το κασέ του βέβαια παραμένει υψηλό.

Μοχάμεντ Τσιτέ (31 ετών)

Παίζει με την ίδια ευκολία τόσο ως φορ, όσο και στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Ενεργός τα τελευταία χρόνια και με πολλά γκολ. Αν δεν βγάλει τραυματισμούς μπορεί να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει με την ταχύτητα του.

Μάρκο Μποριέλο (33 ετών)

Γυρολόγος στην Ιταλία, έχει φορέσει τη φανέλα κορυφαίων ομάδων στο Καμπιονάτο (Μίλαν, Ρόμα, Γιουβέντους). Στα 33 του χρόνια παραμένει κίνδυνος-θάνατος στο κουτί. Εξαιρετικός με το κεφάλι.

Τζον Ουτάκα (33 ετών)

Αρκετές συμμετοχές τα τελευταία χρόνια και γκολ αν σκεφτούμε πως παίζει περισσότερο στα άκρα. Διεθνής με την Νιγηρία και με σπουδαία καριέρα στην Γαλλία. Σίγουρα μπορεί να δώσει λύσεις.

Μουνίρ Ελ Χαμνταουϊ (31 ετών)

Τρομερό ταλέντο. Στην Αλκάαρ έκανε... παπάδες με 80 συμμετοχές και 51 γκολ. Από το 2011 και ύστερα ταλαιπωρείται από πολλούς τραυματισμούς, ενώ είναι και περίεργος χαρακτήρας. Διεθνής με το Μαρόκο. Παίκτης που ξεσηκώνει την κερκίδα. Όταν παίζει...

Ντάνιελ Νικουλάε (32 ετών)

Και στράικερ και στα δεξιά. Μεγάλη καριέρα στην Γαλλία με την Οσέρ, ενώ την περσινή σεζόν έβγαλε το ψωμί του στην Ρουμανία με την Ραπίντ Βουκουρεστίου (28 /10). Καλός στο να φτιάχνει παιχνίδι.

Γιώργος Σαμαράς (30 ετών)

Τον ξέρετε και μας ξέρει. Παίζει και στην κορυφή και στα άκρα. Τα τελευταία δυο χρόνια η καριέρα του έχει πάρει την κάτω βόλτα, αλλά παραμένει ποιοτικός. Αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, οπότε αυτό είναι στα μείον του.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης (34 ετών)

Πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Γρήγορος, παίζει παντού και στα καλά του σκοράρει. Το θέμα είναι αν θα συνεχίσει. Έχει ακόμα βενζίνη στο ντεπόζιτο πάντως.

* Αρκετοί από αυτούς βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με συλλόγους και δεν αποκλείεται να κλείσουν σύντομα (όπως ο Αγιεγκμπένι που είναι πρώτος στην φωτογραφία και υπέγραψε σήμερα στην Κάισερισπορ).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ