STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν 2015-16

ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με έντονο άρωμα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δόθηκαν τα βραβεία για τους κορυφαίους της σεζόν 2015-16 από τον ΠΣΑΠ. Ποιοι απαρτίζουν την καλύτερη ενδεκάδα.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (30/1) τα ετήσια βραβεία του ΠΣΑΠ όπου και αναδείχτηκαν οι κορυφαίοι για τη σεζόν 2015-16. Το Spo24.gr συγκέντρωσε όλα τα βραβεία για τη Super League και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις όλων των πρωταγωνιστών.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ρομπέρτο: "Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου εδώ"

Τον τίτλο του καλύτερου τερματοφύλακα για την σεζόν 2015-16 κέρδισε ο Ρομπέρτο ο οποίος για μία ακόμα σεζόν ήταν εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τερματοφύλακας τόνισε: "Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω που με ψήφισαν και τον ΠΣΑΠ για την καλή δουλειά που κάνει. Ήθελα να έρθω εδώ. Δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να ήμουν εδώ. Θεωρώ ότι είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για αυτά που μου έδωσε αυτή η χώρα και οι άνθρωποι της την περίοδο που αγωνίστηκα εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους πρώην συμπαίκτες μου, τον Ολυμπιακό και γενικότερα όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Με έκαναν πάντα να αισθάνομαι σαν να είμαι στο σπίτι. Σήμερα κατάλαβα πως νιώθω. Θέλω να το αφιερώσω τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου που μου δίνουν δύναμη".

Καλύτερος Τερματοφύλακας

Νικητής: Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο ( Ολυμπιακός )

Διούδης Σωκράτης ( Πανιώνιος )

Κυριακίδης Δημήτρης ( Παναιτωλικός )

ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Φορτούνης: "Σημαντικές και οι ασίστ και τα γκολ"

Εκτός από τον τίτλο του πρώτου σκόρερ ο Κώστας Φορτούνης πήρε και τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή για το 2015-16. Το βραβείο το έδωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπερ ο οποίος τόνισε για τους τρεις υποψήφιους (Μπακασέτα, Μάνταλο και Φορτούνη): "Και οι τρεις ήταν διεθνείς κι ελπίζω να συνεχίσουν έτσι γιατί θα είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Όταν παρέλαβε το βραβείο του ο μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων τόνισε: "Πιστεύω ότι όλα τα γκολ και οι ασίστς είναι ιδιαίτερα, όταν κερδίζει η ομάδα είναι απίστευτο. Χρειάζονται και τα δύο κι ένας σύγχρονος ποδοσφαιριστής πρέπει να τα έχει. Για να τα έχει πρέπει να δουλεύει καθημερινά. Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά που είναι εδώ και με στηρίζει πάντα. Και στον σύλλογό μου, ο οποίος μας προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες".

Δήλωση για τον Φορτούνη έκανε και ο Ρομπέρτο: "Είναι αρχηγός ο Φορτούνης και πολύ σημαντικός για την περασμένη σεζόν. Τώρα είναι πιο εύκολο να σκοράρει στην προπόνηση, γιατί λείπω εγώ από την προπόνηση".

Καλύτερος Ελληνας Ποδοσφαιριστής

Νικητής: Φορτούνης Κώστας ( Ολυμπιακός )

Μάνταλος Πέτρος ( ΑΕΚ )

Μπακασέτας Αναστάσιος ( Πανιώνιος )

Κορυφαίος ξένος ο Μπεργκ

Στην κατηγορία για τον καλύτερο ξένο της περσινής σεζόν είχαμε τέσσερις υποψήφιους λόγω ισοψηφίας. Νικητής όμως ήταν ο Μάρκους Μπεργκ αφού σύμφωνα με τους ποδοσφαιριστές που ψήφισαν ήταν εκείνος που ξεχώρισε.

Το βραβείο του παρέλαβε ο Κάρλος Ζέκα ο οποίος είπε: "Ευχαριστώ σε όλους που ψήφισαν και την ομάδα". Από την πλευρά του ο συμπατριώτης του Μπέργκ, Γιόχανσον είπε για τον Σουηδό του Παναθηναϊκού: "Είναι φυσιολογικό να έχει κερδίσει ο Μπεργκ, είμαι χαρούμενος που το κέρδισε ένας Σουηδός. Φυσικά θα τον ήθελα ως συμπαίκτη κι όχι ως αντίπαλο".

Καλύτερος Ξένος Ποδοσφαιριστής

Νικητής: Μπεργκ Μάρκους ( Παναθηναϊκός )

Ανσαριφάρντ Καρίμ ( Πανιώνιος )

Γιόχανσον Γιάκομπ ( ΑΕΚ )

Ροντρίγκεζ Γκάρι ( ΠΑΟΚ )

Οι υποψήφιοι σε αυτή την κατηγορία είναι 4, λόγω ισοψηφίας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ψηφίστηκε ο Χάρης Χαρίσης του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μέσος στις δηλώσεις του ήταν λακωνικός τονίζοντας: "Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου που μου έδωσε την ευκαιρία να πάρω αυτόν τον τίτλο.

Καλύτερος Νέος Ποδοσφαιριστής

Νικητής: Χαρίσης Χάρης (ΠΑΟΚ)

Γιαννούλης Δημήτρης (Βέροια)

Σιώπης Μανώλης (Πανιώνιος)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η κορυφαίοι έντεκα της σεζόν 2015-16

Στο τέλος της βραδιάς όπως συνηθίζεται ανακοινώθηκε η καλύτερη ενδεκάδα της περασμένης σεζόν. Σε αυτήν υπήρχαν τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ισάριθμοι του Παναθηναϊκού, δύο από τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο και ένας από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τι δήλωσαν οι δέκα από τους έντεκα που παρέλαβαν το βραβείο τους:

Ρομπέρτο: "Με αυτή την ενδεκάδα δε χάνει κανείς"

Γκάλο: "Εύχομαι σε όλους υγεία".

Μολέντο: "Ευχαριστώ την οικογένειά μου και την αδερφή μου που είναι εδώ"

Τζαβέλλας: "Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και κυρίως την πρώην μου ομάδα, τον ΠΑΟΚ γιατί χάρη σε αυτούς είμαι εδώ. Θα αφιερώσω αυτό το βραβείο στην οικογέρνειά μου, τον Σκίμπε γιατί χάρη σε αυτόν πήρα μεταγραφή στην Άιντραχτ και με άλλαξε ως ποδοσφαιριστή".

Σιώπης: "Ευχαριστώ την οικογένεια μου που με βλέπει από τον Έβρο και τους συμπαίκτες μου, τον Ουζουνίδη και όλο το προπονητικό τιμ, τον κυριο Δάρρα, τον κύριο Ζαμάνη. Συνεχίζουμε και θα δούμε που θα είμαστε του χρόνου"

Ζέκα: "Θα υπάρχει πρόοδος για τον Παναθηναϊκό, είμαστε σε ένα κακό διάστημα, αλλά θα περάσει".

Μπακασέτας: "Τα συγχαρητήρια μου στον ΠΣΑΠ, γιατί είναι κοντά στον ποδοσφαιριστή. Ευχαριστώ Ουζουνίδη, Γιάγκου και Κόλα, συμπαίκτες, διοίκηση. Αφιερώνω το βραβείο στο Θεό και στην οικογέρνειά μου".

Φορτούνης: "Πολύ καλά λόγια από ένα σπουδαίο κίπερ (σ.σ Ρομπέρτο), σε κάνει να δουλεύεις περισσότερο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν. Στόχος ήταν να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, όταν έφυγα από εδώ".

Ροντρίγκες: Μου λείπει η Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ με έκανε τον παίκτη που είμαι και θέλω να τον ευχαριστήσω. Αφιερώνω αυτό το βραβείο στην οικογένειά μου και τον ΠΑΟΚ"΄

Η καλύτερη ενδεκάδα:

Τερματοφύλακας: Ρομπέρτο

Δεξί μπακ: Γκάλο

Αριστερό μπακ: Μαζουακού

Δεξί στόπερ: Μολέντο

Αριστερό στόπερ: Τζαβέλλας

Αμυντικός χαφ: Σιώπης

Αμυντικός χαφ: Ζέκα

Αριστερό εξτρέμ: Μπακασέτας

Δεκάρι: Φορτούνης

Δεξί εξτρέμ: Γκάρι Ροντρίγκες

Σέντερ φορ: Μπεργκ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ