STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ για ένατο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ατρόμητο, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 στο Περιστέρι. Ισοφάρισε στο 90' ο Τζαβέλλας, το γκολ του Παπαδόπουλου στο 26'.

Ντέρμπι με πάθος, ένταση και αρκετές συγκινήσεις έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (18/12) στο Περιστέρι, όπου διατηρήθηκε η παράδοση που θέλει τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να κερδίσει τον Ατρόμητο (μετρά πλέον εννιά σερί ματς, εντός και εκτός εδρας).

Ο "Δικέφαλος" είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες κυρίως με Λούκας και Σαλπιγγίδη, όμως έφθασε μία ανάσα από την ήττα, αφού ισοφάρισε μόλις στο 90΄με τον Τζαβέλλα το γκολ του Παπαδόπουλου από το 26΄.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου στηρίχθηκε κυρίως στις αντεπιθέσεις, προηγήθηκε με ένα όμορφο γκολ, όμως στη συνέχεια περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο με λίγες εξαιρέσεις.

Με την ισοπαλία η ομάδα του Στέφενς διατήρησε την διαφορά των 7 βαθμών από τον Ατρόμητο, έδειξε όμως πώς είναι πολύ δύσκολο να μειώσει την ψαλίδα που την χωρίζει από τον Ολυμπιακό.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Περιστερίου

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Χασάν Κουλά (Ξάνθης)

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τζενάμο, Ταυλαρίδης (86' Μπάλλας), Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Λαζαρίδης, Νάστος, Ούμπιντες, Γκαρσία (73' Φυτανίδης), Μπρίτο, Καραμάνος, Παπαδόπουλος (79' Φάμπιο)

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βίτορ (λ.τ. 61' Τζιόλης), Κατσουράνης, Λάζαρ, Βούκιτς, Ολίσε (70' Αθανασιάδης), Λούκας (79' Λίνο), Σαλπιγγίδης

Γκολ: Παπαδόπουλος 26', Τζαβέλλας 90'

Κίτρινες κάρτες: Παπαδόπουλος 43', Ούμπιντες 89', Ιγκλέσιας 90+, Τζαβέλλας 43'

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Ολίσε ήταν πρωταγωνιστής στην πρώτη φάση του αγώνα. Ο Λιβεριανός έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Τζενάμο. Ο Ατρόμητος τα επόμενα λεπτά έλεγξε τον ρυθμό του ματς, χωρίς, πάντως να απειλήσει την εστία του Γλύκου.

Πιο επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ

Στο 13' ο Βούκιτς τροφοδότησε τον Σαλπιγγίδη μέσα στα καρέ του Ατρομήτου, ο διεθνής επιθετικός κατάφερε να σουτάρει, όμως, ο Τζενάμο έπεσε στην γωνία του και μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια. Φοβερή μακρινή πάσα του Τζαβέλλα στο 20' έβγαλε τον Λούκας απέναντι από τον Τζενάμο, αλλά το λάθος κοντρόλ του Ισπανού έδωσε την ευκαιρία στον πορτιέρο του Ατρομήτου να μπλοκάρει. Ακολούθησε στο επόμενο λεπτό ένα σουτ του Σπυρόπουλου που έφυγε μόλις άουτ.

Σωτήρια επέμβαση του Γλύκου

Στο 24' ο Ούμπιντες ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, ντρίπλαρε τον Λάζαρ, έβγαλε τον Καραμάνο μόνο στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Γλύκος σταμάτησε με εντυπωσιακή επέμβαση το πλασέ του Ελληνα μέσου

Παπαδόπουλος και 1-0

Ο Ατρόμητος αφού "προειδοποίησε", στο 26' σκόραρε. Ο Γιαννούλης άδειασε τον Κίτσιου, πάσαρε στον Καραμάνο, ο οποίος με τακουνάκι έστρωσε στον αφύλακτο Παπαδόπουλο και ο Ελληνας επιθετικός με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Στο 28' ο ΠΑΟΚ παραλίγο να απαντήσει. Ο Λούκας τσίμπησε την μπάλα για τον Ολίσε, ο Λιβεριανός κατάφερε πέφτωντας να πλασάρει, αλλά ο Λαζαρίδης πρόλαβε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή. Μία σέντρα σουτ του Κίτσιου στο 38' ανάγκασε τον Τζενάμο σε εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ στο 43' ο Παπαδόπουλος παραλίγο να γράψει το 2-0. Ο στράικερ του Ατρομήτου με εκπληκτικό κοντρόλ έφερε την μπάλα μπροστά του, όμως, το δυνατό σουτ που έπιασε πέρασε πάνω από το δοκάρι του Γλύκου.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1
INTIME SPORTS

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Καραμάνος μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά η σέντρα σουτ που επιχείρησε δεν ανησύχησε τον Γλύκο. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο Τζενάμο απέκρουσε ασταθώς, η μπάλα έφτασε στον Σαλπιγγίδη, όμως, ο διεθνής φορ του ΠΑΟΚ αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να πλασάρει

Ατυχος ο Λούκας

Ο "Δικέφαλος" είχε συνεχώς την μπάλα στην κατοχή του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά μόνο με στημένες φάσεις κατάφερνε να φέρει αναταραχή στα καρέ του Ατρομήτου. Στο 59', πάντως, ο Λούκας έχασε μοναδική ευκαιρία. Ο Σαλπιγγίδης γύρισε στην περιοχή, ο Ολίσε πάσαρε στον Ισπανό, ο οποίος ανενόχλητος πλάσαρε μόλις άουτ.

Κι άλλη σπουδαία ευκαιρία ο ΠΑΟΚ

Ο Λούκας στο 79' έβγαλε με λόμπα τον Σαλπιγγίδη τετ α τετ με τον Τζενάμο, αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατήρι στον Ελληνα επιθετικό, το συρτό σουτ του οποίου πέρασε μόλις άουτ. Ενα σουτ του Ούμπιντες στο 85' κατέληξε στην αγκαλιά του Γλύκου, ενώ στο 90' ο ΠΑΟΚ βρήκε τον γκολ από κεφαλιά του Τζαβέλλα.

Το αριστερό του Λίνο

Ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και έστειλε την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Τζαβέλλα, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1
INTIME SPORTS

MVP

Ο Παπαδόπουλος ο οποίος είχε δύο ευκαιρίες και πέτυχε ένα γκολ. Παρόλο που δεν είχε συμπαράσταση από τους συμπαίκτες προσπάθησε να φανεί απειλητικούς

Απογοήτευση

Ο Κίτσιου δεν είχε την παρουσία που μας έχει συνηθίσει. Ο νεαρός μπακ έχασε πολλές προσωπικές μονομαχίες, ενώ έχει ευθύνη και στην φάση του γκολ που δέχτηκε ο "Δικέφαλος"

Στατιστικά

1 Γκολ 1
1 Ασίστ 1
5 Τελικές Προσπάθειες 11
4 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 6
1 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3
0 Κεφαλιές 2
6 Αποκρούσεις 3
35 Επεμβάσεις 5
25 Κλεψίματα 14
14 Φάουλ 12
3 Οφσάιντ 1
1 Κόρνερ 12
54 Λάθη 50
5/10 Γεμίσματα 9/37
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ