STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-1

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-1
INTIME SPORTS

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Παναιτωλικός κατάφερε να μπλοκάρει τον Ατρόμητο και να του πάρει την ισοπαλία (1-1). Παπαδόπουλος και Καμαρά τα γκολ, ανώτεροι οι γηπεδούχοι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, που έχασαν απίστευτη ευκαιρία με τον Καραγκούνη στις καθυστερήσεις.

Το πρώτο του εντός έδρας στραβοπάτημα μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες έκανε ο Ατρόμητος, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τον πολύ καλά στημένο Παναιτωλικό.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν φαντασία στο παιχνίδι τους, δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων και επί της ουσίας είχαν ελάχιστες καλές στιγμές, μια εκ των οποίων όμως ήταν και η απίστευτη ευκαιρία του Καραγκούνη στις καθυστερήσεις.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μάκη Χάβου κατάφερε για άλλο ένα παιχνίδι να αποφύγει την ήττα και να ανεβάσει το σερί της στα επτά παιχνίδια (δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες). Με αυτόν τον τρόπο έπιασε στους 14 βαθμούς πέντε ομάδες και έδειξε πως είναι πολύ δύσκολο κάποιος να τη νικήσει λόγω της αρκετά καλής αμυντικής λειτουργίας της.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Περιστερίου

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Ποντίκης (Πρέβεζας), Βερρής (Λέσβου)

ΑΤΡΟΜΤΟΣ (Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (69' Καραγκούνης), Ούμπιδες (87' Καραμάνος), Δημούτσος (69' Πίτου Γκαρσία), Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, Μπικέ, Μελισσάς, Τζούνιορ (75' Μπελόν), Γοδόι, Σφακιανάκης (80' Καλογέρης), Μπακάκης, Θεοδωρίδης (71' Ιωάννου), Καμαρά

Γκολ: 36' Παπαδόπουλος / 41 Καμαρά

Κίτρινες κάρτες: 46' Γιαννούλης / 57' Σφακιανάκης

Κόκκινες κάρτες: -

Δείτε το live της αναμέτρησης

Ανασκόπηση αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, ούτε ιδιαίτερα καλό ρυθμό. Είχε όμως δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα. Εκείνη που μπήκε πιο δυνατά, όπως αναμενόταν, ήταν ο Ατρόμητος, ο οποίος είχε και την πρώτη τελική του αγώνα με τον Μπρίτο. Ωστόσο το σουτ του Βραζιλιάνου δεν ανησύχησε τον Μπρακάλι. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 12' με τον Καμαρά να παίρνει την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, αλλά να μην καταφέρνει να βρει στόχο.

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-1
INTIME SPORTS

Επί της ουσίας οι φίλοι των γηπεδούχων σηκώθηκαν για πρώτη φορά από τη θέση τους στο 16', όταν ο Γιαννούλης μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε από πλάγια τον Μπρακάλι χωρίς να βάλει δύναμη και ο Μπακάκης έκοψε. Οκτώ λεπτά μετά ο Μπρίτο δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά, ενώ στο 31' ο ίδιος παίκτης με ωραία μπαλιά βρήκε τον Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν μπόρεσε να πλασάρει με τη μία με αποτέλεσμα να κλειστεί στη συνέχεια από τον Μπρακάλι.

Πέντε λεπτά μετά, όμως, ο Παπαδόπουλος κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ούμπιδες με πολύ ωραία σέντρα σημάδεψε το κεφάλι του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος νίκησε στον αέρα τον Κούσα και άνοιξε το σκορ. Στο 38', μάλιστα, ο Παπαδόπουλος πήρε μία ακόμη κεφαλιά, αλλά αυτή τη φορά δε δημιούργησε κανένα πρόβλημα στον Μπρακάλι.

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-1
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναιτωλικού έδειχναν να έχουν χάσει τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά μία φάση έφτανε. Αυτή έγινε στο 42' με τον καλύτερο παίκτη των φιλοξενούμενων. Ο λόγος για τον Καμαρά που μπήκε στην περιοχή και από πλάγια, σούταρε και ισοφάρισε σε 1-1. Η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Σηφάκη, χτύπησε στο ένα εξ' αυτών και άλλαξε πορεία, αφού σε διαφορετική περίπτωση μάλλον θα έπαιρνε τροχιά παράλληλη με την εστία.

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-1
INTIME SPORTS

Το θέαμα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά στα πρώτα είκοσι λεπτά η υπεροχή του ήταν φλύαρη. Η τελική επιλογή ήταν σχεδόν κάθε φορά λανθασμένη με αποτέλεσμα να μην φτάνουν οι παίκτες του Παράσχου ούτε σε τελική προσπάθεια. Χαρακτηριστικό ήταν πως σε αυτό το χρονικό διάστημα υπήρχαν τρεις τελικές, ένα πολύ κακό σουτ του Δημούτσου, το απευθείας φάουλ του Ούμπιδες, που πέρασε πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, και μία άστοχη κεφαλιά του Λαζαρίδη.

Στη συνέχεια ο Παράσχος με δύο αλλαγές έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά αυτό δεν μπόρεσε να αποτυπωθεί στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι στα επόμενα λεπτά έκαναν δύο σουτ υπό καλές προϋποθέσεις αλλά τόσο αυτό του Ιγκλέσιας όσο και εκείνο του Ναπολεόνι σταμάτησαν στα σώματα, ενώ στο 77' η κεφαλιά του Ιταλού δε βρήκε στόχο.

Τα λεπτά περνούσαν και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι δε θα φύγει από την ισοπαλία. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις ο Καραγκούνης θα μπορούσε να έχει δώσει τη νίκη στην ομάδα του σε μία φάση που ολιγώρησε η άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο 22χρονος, όμως, προ κενής εστίας δεν μπόρεσε να πλασάρει και να δώσει την ομάδα του το τρίποντο.

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-1
INTIME SPORTS

MVP της αναμέτρησης

Ο Ανρί Καμαρά ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης. Ο επιθετικός του Παναιτωλικού με το γκολ του χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, ενώ δική του ήταν και η καλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων. Επιπλέον, κράτησε μπάλα όσο μπορούσε και χάρισε και θέαμα πραγματοποιώντας δύο πολύ καλές ντρίμπλες.

Η απογοήτευση

Δεν υπήρξε παίκτης που να ήταν σε φανερά κακή μέρα. Ωστόσο, απογοήτευση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Γιώργος Κούσας, ο οποίος στη φάση του γκολ χάνει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ο ίδιος παίκτης στο 31' δεν μπορεί να διώξει με αποτέλεσμα να βγει ο Παπαδόπουλος από πλάγια μόνος του, ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος αναπτυσσόταν κυρίως από τα αριστερά λόγω του κενού που υπήρχε μεταξύ του Κούσα και του Γκάλο.

Στατιστικά

1 Γκολ 1
1 Ασίστ 1
14 Τελικές Προσπάθειες 3
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1
7 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 1
4 Κεφαλιές 1
0 Αποκρούσεις 8
5 Επεμβάσεις 30
13 Κλεψίματα 16
9 Φάουλ 11
2 Οφσάιντ 1
10 Κόρνερ 1
49 Λάθη 54
9/38 Γεμίσματα 2/7
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ