STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-0

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-0
INTIME SPORTS

Ατρόμητος και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι για την 19η αγωνιστική της Super League. Μοιρασμένο το ματς, δίκαιο το αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένταση και πάθος στο παιχνίδι, καταφέρνοντας έτσι να τα βάλουν με την ποιότητα των γηπεδούχων και να πάρουν δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Ατρόμητος έβαλε δύσκολα στους "ερυθρόλευκους", που στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν στροφές αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα του Τσενάμο.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία της Superleague και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος.

Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε την ομάδα του σε διάταξη 4-4-1-1, προτιμώντας τους Τσενάμο, Νάστο, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη, Γιαννούλη, Ιγκλέσιας, Δημούτσο, Καραμάνο, Ουμπίδες, Γκαρσία και Παπαδόπουλο στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

Ο Μίτσελ από την πλευρά του είχε στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Μπονγκ, Χολέμπας, Εντινγκά, Μανιάτη, Κάμπελ, Φουστέρ, Ντομίνγκες και Ολαϊτάν, σε διάταξη επίσης 4-4-1-1.

Ατρόμητος και Ολυμπιακός είχαν από ένα ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα και έμειναν στο 0-0, που σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο. Για τους φιλοξενούμενους το ευχάριστο ήταν η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στην αγωνιστική δράση, με τον παίκτη να δέχεται το παρατεταμένο χειροκρότημα των φίλων του Ατρομήτου κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Δμήτρης Στυλιάρας (ΕΠΣ Αιτ/νίας)

Α' Βοηθός: Αλέξανδρoς Γρεβένης (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Β' Βοηθός: Ιορδάνης Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών)

4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (ΕΠΣ Φθιώτιδας)

Παρατηρητής: Δημήτρης Τσορτανίδης (ΕΠΣ Αχαΐας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας (87' Φυτανίδης), Δημούτσος (68' Μπρίτο), Ουμπίδες, Πίτου Γκαρσία, Γιαννούλης, Καραμάνος, Παπαδόπουλος (78' Ναπολεόνι).

Αναπληρωματικοί: Σηφάκης, Φάμπιο, Φυτανίδης, Μπάλλας, Μπρίτο, Γεωργίου, Ναπολεόνι.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Μπονγκ, Χολέμπας, Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ (62' Μήτρογλου), Ντομίνγκες (69' Σαβιόλα), Ολαϊτάν (76' Βάις).

Αναπληρωματικοί: Μέγκιερι, Παπάζογλου, Σάμαρης, Μασάντο, Σαβιόλα, Βάις, Μήτρογλου.

Γκολ: -/ -

Κίτρινες: 14' Ιγκλέσιας, 43' Δημούτσος, 76' Πίτου Γκαρσία, 90+1' Τσενάμο / 14' Μανιάτης, 50' Φουστέρ

Η ανασκόπηση του αγώνα

Επιθετική διάθεση είχαν οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ο Ατρόμητος σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να κλειστεί στα καρέ του περιμένοντας τον Ολυμπιακό, αντίθετα οι Περιστεριώτες με μπόλικη πίεση στην μπάλα ήταν αυτοί που ήθελαν να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν ήταν το ίδιο καλοί στην κυκλοφορία της μπάλας όπως στα παιχνίδια με Καλλονή και Αστέρα Τρίπολης, παρουσιάζοντας δυσκολίες στην επιθετική ανάπτυξη τόσο από τα άκρα, όσο και από τον άξονα.

Μετά το μισάωρο ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ανεβάσει στροφές, δίχως όμως να καταφέρει να απειλήσει σοβαρά την εστία των γηπεδούχων, που συνέχιζαν να έχουν επιθετικές βλέψεις, ειδικά όταν έβρισκαν κενούς χώρους στην αντεπίθεση.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 0-0, χωρίς να σημειωθεί ούτε μια μεγάλη φάση στο ματς. Ο Ατρόμητος είχε κάποιες υποψίες ευκαιρίας, ο Ολυμπιακός ακόμη λιγότερες (με σημαντικότερη ένα σουτ του Ντομίνγκες στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους) και μοιραία τα δίχτυα δεν μάτωσαν.

Δύο φάσεις σε ένα τρίλεπτο και... τέλος

Στην επανάληψη οι Πειραιώτες μπήκαν με περισσότερη ορμή στο παιχνίδι, προσπαθώντας να πιέσουν τον Ατρόμητο ψηλά. Οι επισκέψεις στα καρέ του Τσενάμο πύκνωσαν, αλλά η δημιουργία κλασσικών ευκαιριών δεν ήταν εύκολη δουλειά.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι δεν το έβαζαν κάτω και προσπαθούσαν κυρίως από τα πλάγια να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία του Ρομπέρτο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 68' από εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας, ο Μανιάτης μόνος στην μικρή περιοχή έκανε την κεφαλιά ψαράκι, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσενάμο και πέρασε άουτ. Ο Ατρόμητος απάντησε στο 71', με τον Ρομπέρτο να κάνει μια σπουδαία επέμβαση στην προσπάθεια του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Η είσοδος των Μήτρογλου και Ναπολεόνι στο ματς δεν άλλαξε κάτι για τις δύο ομάδες στην διάρκεια της αναμέτρησης και μέχρι την λήξη, αφού και το ωραίο σουτ του Κάμπελ στις καθυστερήσεις πέρασε για λίγα χιλιοστά άουτ.

Το τελευταίο σφύριγμα του Στυλιάρα βρήκε τους Ατρόμητο και Ολυμπιακό ισόπαλους με σκορ 0-0, σε ένα παιχνίδι με ενδιαφέρον αλλά χωρίς ιδιαίτερο θέαμα. Αυτή ήταν η δεύτερη μόλις βαθμολογική απώλεια για τους "ερυθρόλευκους" που μετά από 19 αγωνιστικές μετρούν 17 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης όπως το επιμελήθηκε ο Αντώνης Τσιράκης.

Ο MVP

Σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις, είναι δύσκολο να βρει κάποιος διακριθέντα στην μεσοεπιθετική γραμμή του Ατρόμητου ή του Ολυμπιακού. Ωστόσο ο Ιγκλέσιας από πλευράς γηπεδούχων ξεχώρισε με την αγωνιστική του παρουσία, κερδίζοντας τις περισσότερες μάχες στο κέντρο του γηπέδου σε χόρτο και αέρα.

Η απογοήτευση

Οι προοπτικές του Μάικλ Ολαϊτάν είναι μεγάλες, ωστόσο στο Περιστέρι ο νεαρός κυνηγός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Σίγουρα δεν τροφοδοτήθηκε ιδανικά, όμως και ο ίδιος δεν μπόρεσε να ανησυχήσει την αντίπαλη άμυνα με κάποια προσωπική του πρωτοβουλία. Θα λέγαμε πως χάθηκε στις συμπληγάδες των Ταυλαρίδη - Λαζαρίδη.

Στατιστικά αγώνα

0 Goal 0
0 Ασίστ 0
8 Τελικές Προσπάθειες 14
1 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
2 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 10
5 Κεφαλιές 2
6 Αποκρούσεις 2
18 Επεμβάσεις 21
30 Κλεψίματα 17
15 Φάουλ 18
2 Οφσάιντ 1
2 Κόρνερ 4
50 Λάθη 51
8/29 Γεμίσματα 9/25
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ