STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 0-0

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 0-0
INTIME SPORTS

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το φιλικό ματς του Ατρομήτου με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Περιστερίου. "Πρώτη" για Μήτρογλου, τράβηγμα στον δικέφαλο ο Χαριστέας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας μεταξύ του Ατρομήτου και του Παναιτωλικού που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, αλλά δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Πάντως, οι δύο τεχνικοί έμειναν ικανοποιημένοι καθώς ήθελαν να δουν κυρίως την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους.

Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ατρομήτου έκανε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Άγγελος Χαριστέας για τον Παναιτωλικό υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και για τον λόγο αυτό αντικαταστάθηκε. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα ήταν για τον Παναιτωλικό, όταν στο 27' ο Θεοδωρίδης εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Εντζεγκέλε, ο οποίος δεν έπιασε καλά το σουτ και απέκρουσε ο Ιτάνζ.

Στο 32' ο Σφακιανάκης βρέθηκε με την μπάλα στη μικρή περιοχή, έκανε την παράλληλη μπαλιά, αλλά κανείς συμπαίκτης του δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (42'), ο Καραμαλίκης βρέθηκε απέναντι από τον Ιτάνζ, αλλά από το πλασέ που έκανε η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο Ρότσα στο 63΄ για την ομάδα του Αγρινίου εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Ατρομήτου, ενώ στο 82' πάλι από φάουλ του Ρότσα ο Ράντμαν έδιωξε σε κόρνερ.

Η τελευταία καλή φάση του αγώνα ήταν για τον Ατρόμητο στο 86, όταν ο Μήτρογλου έδωσε στον Μπέλιτς μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος έκανε το διαγώνιο σουτ και ο Μπαμπανιώτης έδιωξε σε κόρνερ.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ (46' Ράντμαν), Νάστος, Τόμας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπάλας (46' Μακρής), Πίτου Γκαρσία, Σφακιανάκης (69' Καραμάνος), Επστάιν (46' Μήτρογλου), Μπρίτο (46' Αθανασίου), Αναστασάκος (59' Μπέλιτς).

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο (62' Μπαμπανιώτης), Γκόλιας, Κουτρομάνος (56' Παλαιολόγος), Ετζενγκέλε (66' Δέντσας), Αναστασιάδης, Μουμίν (46' Κούσας), Ρότσα (87' Σαμαράς), Θεοδωρίδης (46' Σιόντης, 72' Πασάς), Μπουμάλ (77' Σμίλτος), Καμαρά (46' Σέγε), Χαριστέας (29' Καραμαλίκης, 88' Μεταξούλης).

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Παναιτωλικού Μπάμπης Τεννές δήλωσε: " Τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, αλλά ένα καλό αποτέλεσμα δίνει καλή ψυχολογία. Είδαμε τις αδυναμίες μας και στο χρόνο που απομένει πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ