STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0

Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0
INTIME SPORTS

Με τον Παπάζογλου να σκοράρει (8') μετά από 13 παιχνίδια, ο Ατρόμητος επικράτησε του μαχητικού Λεβαδειακού με σκορ 1-0 στο Περιστέρι. Με δέκα παίκτες από το 69' οι φιλοξενούμενοι.

Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, σε μια αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Super League, με την έντονη βροχόπτωση να επηρεάζει τον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργεί εμπόδια στις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Ο Παπάζογλου βρήκε δίχτυα μετά από 13 παιχνίδια βάζοντας μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι είδαν να επαναλαμβάνεται η κακοτυχία που τους χτύπησε κόντρα στον Ολυμπιακό και να αναγκάζονται σε δύο αναγκαστικές αλλαγές πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα.

Από το 69' ο Λεβαδειακός έμεινε με δέκα παίκτες αλλά πάλεψε γενναία για την ισοφάριση, φτάνοντας μια ανάσα από το γκολ δύο φορές στο τέλος του αγώνα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Γεώργιος Κάλφογλου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας), Γεώργιος Πασχάλης (ΕΠΣ Ηπείρου)

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Νάστος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Πίτου Γκαρσία (81' Δημούτσος), Αγκουαζί, Ούμπιδες, Μπρίτο (64' Καραμάνος), Ναπολεόνι (75' Φάμπιο), Παπάζογλου.

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Γεωργιάδης, Τομάς, Κώτσιος (41' Μάγκας), Βούκτσεβιτς, Σκέμπης, Ζιτό, Σάντσες (75' Γκόμες), Κονέ, Oρτέγκα (34' Σοτέλο), Μάντζιος.

Γκολ: 7' Παπάζογλου / -

Κάρτες: 65' Κοντοές / 53' Γεωργιάδης, 69' Ζιτό (κόκκινη)

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Ανασκόπηση

Σε ένα βαρύ τερέν εξαιτίας της βροχόπτωσης, Ατρόμητος και Λεβαδειακός είχαν εξ ορισμού δύσκολο έργο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι έρχονταν από την ήττα (1-0) στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είδαν να τερματίζει το σερί 6 αήττητων αγώνων που είχαν, χάνοντας εντός έδρας από τον Ολυμπιακό μετά το γκολ του Μήτρογλου στο 90+1' (1-2).

Μόλις στο 7ο λεπτό από σέντρα του Πίτου Γκαρσία, ο Παπάζογλου ξέφυγε από τους στόπερ του Λεβαδειακού και με κεφαλιά δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στο Σηφάκη. Γκολ μετά από 13 ματς για τον υψηλόσωμο επιθετικό, που τελευταία φορά είχε σκοράρει κόντρα στον Πλατανιά.

Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και το κυριότερο, κρατούσε τον Λεβαδειακό μακριά από την εστία του Γκορμπούνοφ. Αντίθετα με την ομάδα του Περιστερίου, οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονταν να προσαρμοστούν στο βαρύ τερέν, με τον Παντελίδη να προσπαθεί με φωνές να αφυπνίσει τους παίκτες του.

Η μπάλα δεν τσούλαγε εύκολα στο χόρτο και οι δύο ομάδες επέλεγαν συχνά να την σηκώνουν στον αέρα. Από μια τέτοια επιλογή του Γεωργιάδη στο 20', ο Βούκτσεβιτς έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Γκορμπούνοφ αντέδρασε σωτήρια, όπως και δύο λεπτά αργότερα στην προσπάθεια του Μάντζιου!

Η... κατάρα των τραυματισμών συνεχίστηκε για τον Λεβαδειακό, καθώς όπως και με τον Ολυμπιακό, έτσι και απέναντι στον Ατρόμητο, ο Παντελίδης υποχρεώθηκε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές από το πρώτο ημίχρονο, αλλάζοντας και το σύστημα της ομάδας του σε 4-4-2.

Περισσότερο δραστήριος ήταν ο Ατρόμητος και στην έναρξη της επανάληψης και έψαξε γρήγορα ένα δεύτερο τέρμα, αλλά ο Σηφάκης έβαλε στοπ στην κεφαλιά του Αγκουαζί. Ο Λεβαδειακός δυσκολευόταν να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα και να αναπτυχθεί, με συνέπεια να μην παράγει φάσεις στην επίθεση.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο ζόρικα για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Ζιτό ανέτρεψε τον επελαύνοντα Ναπολεόνι και αποβλήθηκε στο 69ο λεπτό. Η ομάδα του Παντελίδη δεν το έβαλε κάτω, πάλεψε έως το τέλος έστω με αριθμητικό μειονέκτημα και μάλιστα έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 90'. Όμως το στο τρομερό σουτ που εξαπέλυσε εκτός περιοχής ο Γεωργιάδης, σταμάτησε στον Γκορμπούνοφ που με εκπληκτική επέμβαση έσωσε την εστία του!

Στις καθυστερήσεις ο γκολκίπερ του Ατρόμητου μαζί με το αριστερό δοκάρι απέτρεψαν το γκολ σε προσπάθεια του Σοτέλο, με τον Λεβαδειακό να παλεύει γενναία στο Περιστέρι δίχως όμως να αποφύγει την ήττα.

Η φάση του αγώνα

Αναμφίβολα αυτή του 90ου λεπτού, όταν ο Λεβαδειακός με 10 παίκτες έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση την οποία δεν πανηγύρισε ελέω Γκορμπούνοφ. Ο πορτιέρο του Ατρόμητου κράτησε τη νίκη για την ομάδα του αντιδρώντας εντυπωσιακά στην οβίδα του Γεωργιάδη εκτός περιοχής.

Ο διαιτητής

Σωστή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Κομίνη και των βοηθών του. Οι... Γιώργηδες τα πήγαν καλά στο Περιστέρι και απέφυγαν τα σοβαρά λάθη.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Γκορμπούνοφ. Δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο (20', 22') έσωσε την εστία του σε προσπάθειες των Βούκτσεβιτς, Μάντζιου, ενώ το ίδιο έκανε στο τέλος της αναμέτρησης σταματώντας εντυπωσιακά τους Γεωργιάδη και Σοτέλο. Ο άνθρωπος που έδωσε εντέλει ουσία στο γκολ του Παπάζογλου, κρατώντας τους τρεις βαθμούς για λογαριασμό του Ατρόμητου.

Μας άρεσε

Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Πίτου Γκαρσία. Δημιουργός του τέρματος που πέτυχε ο Παπάζογλου στο 7', με 2-3 ακόμη μεταβιβάσεις - φαρμάκι στους συμπαίκτες του που δεν έγιναν γκολ ελέω Σηφάκη. Με πολύ δουλειά και ανασταλτικά, ήταν ο παίκτης με την πιο γεμάτη παρουσία για τους γηπεδούχους.

Δεν μας άρεσε

Ο τρόπος που αντέδρασε ο Ατρόμητος μετά την αποβολή του Ζιτό στο 69'. Οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν αδικαιολόγητα και απειλήθηκαν ευθέως στα χασομέρια του αγώνα με ισοφάριση από τον Λεβαδειακό των δέκα παικτών στο τερέν και των δύο αναγκαστικών αλλαγών από το πρώτο 45λεπτο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ