STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Καλλονή 3-1

Ατρόμητος - Καλλονή 3-1

Νικητής στο φιλικό με την Καλλονή ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν στην έδρα τους με 3-1, χάρη σε γκολ των Ουσέρο (19'), Ναπολεόνι (25') και Μπαστακού (73'). Μείωσε προσωρινά σε 2-1 η ομάδα της Λέσβου με τον Μανούσο (53').

Φιλικό στο Περιστέρι έδωσαν το Σάββατο (18/7) το βράδυ Ατρόμητος και Καλλονή. Πρώτο τεστ και για τις δύο ομάδες ενόψει της νέας σεζόν, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-1. Οι παίκτες του Μιχάλη γρηγορίου παρατάχθηκαν με διάταξη 4-3-3. Κάτω από τα γκολπόστ ο Γκορμπούνοφ, στην άμυνα οι Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος από δεξιά προς αριστερά, Γοδόι, Ουσέρο, Γκαρσία στη μεσαία γραμμή και οι Ούμπιντες, Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι στην επίθεση.

Στην αντίπερα όχθη ο Θαλής θεοδωρίδης τοποθέτησε τον Χογκ στα γκολπόστ, δεξί μπακ τον Τσαμπούρη, αριστερό τον Κρολ και στόπερ τους Βαλιό και Αναστασιάδη. Στη μεσαία γραμμή οι Κεϊτά, Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι και στην επίθεση οι Γιουκαρής, Μανούσος, Μάρκοβιτς.

Το σκορ για τους Περιστεριώτες άνοιξε στο 19' ο νεοαποκτηθείς Ουσέρο με κοντινό σουτ μετά από λάθος του Χογκ, ενώ στο 25' ο Ναπολεόνι έγραψε το 2-0 με κεφαλιά, από σέντρα του Μαρσελίνιο. Ο Κλαντρμπούσκι στο 29' λίγο έλειψε να μειώσει για την ομάδα της Λέσβου, αλλά η εξ επαφής κεφαλιά του αποκρούστηκε από τον Γκορμπούνοφ.

Το 2-1 έγινε τελικά για την ΑΕΛΚ στο 53', με υπέροχο πλασέ του Μανούσου από τη γωνία της μεγάλης περιοχής. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 73' ο Μπαστακός, ο οποίος δεν αστόχησε απέναντι στον Μαλτέζο κίπερ.

Ατρόμητος (Μ. Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ (63' Μπάρκας), Κιβρακίδης (63' Νάτσος), Φυτανίδης (63' Θεολόγου), Λαζαρίδης (46' Εμπόου), Κούρος (63΄Κατράνης), Γοδόι (46' Μπάλλας), Ουσέρο (63' Ενγκουέμ), Γκαρσία (63' Μπαστακός), Μαρσελίνιο (63' Μπρίτο), Ούμπιντες (63' Λημνιός), Ναπολεόνι (63' Ρεγκάκος)

Καλλονή (Θ. Θεοδωρίδης): Χογκ (73' Δαύκος), Τσαμπούρης (80' Χατζηδημητρίου), Βαλιός (55' Αντέτζο), Αναστασιάδης (66' Ούκα), Γιουκαρής (89' Λαμπράκης), Κεϊτά (72' Ξυδάς), Κρολ (90'+2' Τριανταφύλλου), Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι (68' Γιώργου), Μανούσος (82' Ουνγιαλίδης), Μάρκοβιτς (81' Μπουρούς)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ