ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος - Άρης 4-2: Ματσάρα στο Περιστέρι, ξανά δεύτερη η αρμάδα του Κάναντι

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε ένα εκπληκτικό ματς με έξι γκολ, ο Ατρόμητος νίκησε 4-2 τον Άρη στο Περιστέρι, με τα τέσσερα γκολ να σημειώνονται από το 89' μέχρι το 94'. Δυο τέρματα από τον τρομερό φέτος Κουλούρη, ξανά δεύτερη η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.

Ο εκπληκτικός φέτος Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε την απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού στα Πηγάδια με την Ξάνθη και νικώντας με 4-2 τον Άρη σε ένα εκπληκτικό ματς στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, ανέβηκε ξανά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς, έναν περισσότερο από τους Πειραιώτες.

Ο Σάκιτς άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο στο 16ο λεπτό με ψύχραιμο πλασέ μετά την ασίστ του Μπρούνο, για να έρθει ο Κουλούρης στο 59' να σημειώσει με κοντινό πλασέ το δεύτερο τέρμα της ομάδας του ύστερα από συνεργασία με Μπρούνο και Γιαννούλη. Τρία λεπτά πριν, ο Μέγερι απέκρουσε πέναλτι του Γιουνές, κρατώντας όρθια την ομάδα του!

Από το 89' και μετά έγιναν τρομερά πράγματα, αφού σημειώθηκαν τέσσερα τέρματα, δυο για κάθε ομάδα. Ο Κωνσταντινίδης μείωσε για τους κίτρινους (89'), ο Κουλούρης έκανε το 3-1 (91'), ο Διαμαντόπουλος μείωσε (92') και ο Ενσικουλού διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (94') σε ένα φοβερό παιχνίδι.

Τα τρία πράγματα που μάθαμε από το Ατρόμητος - Άρης:

1. ΜΠΡΟΥΝΟ ΣΕΡΒΙΡΕΙ, ΣΑΚΙΤΣ ΕΚΤΕΛΕΙ

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος από το ξεκίνημα του αγώνα και η υπεροχή του μετουσιώθηκε σε γκολ στο 16ο λεπτό. Ο Μπρούνο έκανε ασίστ "πάρτο, βάλτο" στον Σάκιτς και εκείνος δεν λάθεψε στο τελείωμά του. Με ψύχραιμο δεξί πλασέ νίκησε τον Κουέστα, ο Βέλεθ δεν κατάφερε να διώξει και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους Περιστεριώτες, που είχαν πετύχει αυτό που ήθελαν. Συνέχισαν να είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους του, οι παίκτες του Άρη αδυνατούσαν να πατήσουν περιοχή και να απειλήσουν, με τον Μέγερι να περνάει ένα ήσυχο πρώτο 45λεπτο. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Άρης είχε μόνο μια τελική και ο Ατρόμητος δικαιωματικά είχε πάρει το προβάδισμα. Όλα πήγαιναν πρίμα για τους γηπεδούχους.

2. Ο ΜΕΓΕΡΙ ΕΠΙΑΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΓΚΟΛ ΞΑΝΑ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

Στο 56ο λεπτό, ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε κράτημα του Μαβράι από τον Μπουσουλάτζιτς. Ο Κουτσιαύτης σωστά υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, όμως ο Μέγερι έκοψε την όρεξη των φιλοξενούμενων για ισοφάριση. Η αλήθεια βέβαια είναι πως η εκτέλεση του Γιουνές δεν ήταν η ιδανική και ο Ούγγρος γκολκίπερ απέκρουσε, κρατώντας το προβάδισμα για την ομάδα του. Αυτό ήταν το τρίτο φετινό χαμένο πέναλτι του Άρη και δεύτερο του Γιουνές (το άλλο είναι του Μπρούνο Γκάμα).



Και σα να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά μετά ήρθε το 2-0 για τον Ατρόμητο. Οι Μπρούνο, Γιαννούλης και Κουλούρης συνεργάστηκαν άψογα, ο Έλληνας φορ πλάσαρε από κοντά με το δεξί, νίκησε τον Κουέστα και έβαλε γερές βάσεις νίκης για την ομάδα του. Πλέον, ο Άρης ήταν στα σχοινιά και έπρεπε να αλλάξει πολλά, για να μπει και πάλι στο παιχνίδι με αξιώσεις. Οι Περιστεριώτες είχαν φέρει το ματς εκεί που ήθελαν.

3. ΦΙΝΑΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE

Και εκεί που όλοι περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα, ήρθε ένα τέλος βγαλμένο από τα πιο τρελά όνειρα κάθε ποδοσφαιρόφιλου. Από το 89' ως το 94' μπήκαν τέσσερα (!) γκολ, δυο για κάθε ομάδα. Αρχικά, ο Κωνσταντινίδης μείωσε για τους "κίτρινους" με ψύχραιμο(89'), αλλά ο Κουλούρης έκανε το 3-1 (91'), όταν εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Κουέστα σε αντεπίθεση του Ατρομήτου. Με αυτό το γκολ έφτασε τα 11 στο πρωτάθλημα. Στο επόμενο λεπτό (92'), ο Διαμαντόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 3-2 για τον Αρη, όμως το ματς είχε και άλλο τέρμα. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ενσικουλού διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ύστερα από ασίστ του φοβερού Κουλούρη, ο οποίος από εκτελεστής έγινε δημιουργός. Το ματς είχε έξι γκολ και ήταν από τα πλέον χορταστικά και εντυπωσιακά στο φετινό πρωτάθλημα. Στο φινάλε, παίκτες και κόσμος του Ατρομήτου γλέντησαν με την ψυχή τους το νέο τρίποντο.







Η ταυτότητα του αγώνα:

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ψάρρης, Κωνσταντίνος Κωνστάντιος

Τέταρτος: Φώτιος Φωτιάδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης (82' Καρασαλίδης), Νάστος, Μπρούνο (86' Ενσικουλού), Μάντσον (51' Μούγιακιτς), Κουλούρης

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Μπάσα (75' Διαμαντόπουλος), Κολάσο, Γκαρσία, Γκάμα, Τζανακάκης (65' Κωνσταντινίδης), Μενέντες, Σιώπης, Μαβράϊ, Βέλεθ, Γιουνές

Γκολ: 16' Σάκιτς, 59', 91' Κουλούρης, 94' Ενσικουλού / 89' Κωνσταντινίδης, 92' Διαμαντόπουλος

Κίτρινες: 27' Μπουσουλάτζιτς, 37' Μάντσον, 37' Μπάσα, 43' Σιώπης, 54' Βασιλακάκης, 61' Τζανακάκης, 64' Βέλεθ

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ