STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - ΑΕΚ, σημειώσατε... κουλούρια

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση στο Περιστέρι, μεταξύ Ατρομήτου και ΑΕΚ που έμειναν στο 0-0. Περισσότερες οι ευκαιρίες για τον "Δικέφαλο", αποχώρησε τραυματίας ο Τσιγκρίνσκι.

Ο Ατρόμητος φιλοξένησε την ΑΕΚ στο Περιστέρι, σε μια φιλική αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα και χωρίς νικητή, με τον "Δικέφαλο" να αγωνιά για την κατάσταση του Τσιγκρίνσκι που αποχώρησε τραυματίας στις καθυστερήσεις με πρόβλημα στον τετρακέφαλο.

Νευρικές οι ομάδες στα πρώτα λεπτά, με τον Ατρόμητο να βγάζει μεγαλύτερη ένταση στο χορτάρι αλλά και να κάνει εύκολα το λάθος στη μεσαία γραμμή. Ο Μούγιακιτς ταλαιπωρούσε τους αντιπάλους του στο ξεκίνημα του ματς, η ΑΕΚ ήταν αυτή που έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 29', όταν ο Λιβάγια μετά το γύρισμα του Αλμπάνη σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Μίρκοβιτς.

Το ματς δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, η ΑΕΚ ισορρόπησε μετά το καλό εικοσάλεπτο των γηπεδούχων και φτάνοντας στην εκπνοή του ημιχρόνου έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Αλμπάνη, η λόμπα του οποίου έφυγε εκτός στόχου μετά την ασίστ του Μπακασέτα.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, το πρώτο εικοσάλεπτο δεν είχε συγκινήσεις και στο 68' ο Γιακουμάκης απώλεσε την τρίτη ευκαιρία της ΑΕΚ στο ματς, όταν αστόχησε ανενόχλητος με το κεφάλι μετά από φάουλ - σέντρα του Λόπες.

Ο Μπογέ πέρασε στο ματς στο 72', Ουζουνίδης και Κάναντι πειραματίζονταν με πρόσωπα και διατάξεις, με τη συνεργασία των νεαρών Γιανούτσου - Μπότου να φέρνει την τελευταία καλή στιγμή στην αναμέτρηση.

Μια αναμέτρηση που δεν ολοκλήρωσε ο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος στις καθυστερήσεις βγήκε από το παιχνίδι με πρόβλημα στον τετρακέφαλο, γεγονός που δημιουργεί ανησυχία στην ΑΕΚ καθώς πλησιάζουν τα προκριματικά του Champions League.

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής:Σιδηρόπουλος

Βοηθοί:Κωστάρας, Δημητριάδης

Τέταρτος:Ευθυμιάδης

Α' επιπρόσθετος:Ευαγγέλου

Β' επιπρόσθετος:Τσαμούρης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς (46' Μέγκερι), Νάτσος, Γιαννούλης (46' Σάκιτς), Χατζηισαΐας (46' Καρασαλίδης), Ρισβάνης (81' Στρούγγης), Γαρουφαλιάς, Μάντσον (46' Ούμπιντες), Μανούσος (77' Νταβιώτης), Ενσικουλού (46' Βασιλακάκης), Μούγιακιτς (46' Κωτσόπουλος), Κουλούρης (46' Μπρούνο).

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας (61' Τσιντώτας), Μπακάκης, Λαμπρόπουλος (61' Τσιγκρίνσκι), Οικονόμου (61' Τσόσιτς), Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος (81' Γιαννούτσος), Αλμπάνης (46' Χουλτ), Μπακασέτας (86' Μπότος), Λιβάγια (86' Γιούσης), Γιακουμάκης (72' Μπογέ).

Γκολ: - / -

Κάρτες: 66' Μπρούνο / 19' Λαμπρόπουλος

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Photo credits: eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ