STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ Καλλονής 1-0

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ Καλλονής 1-0
Μάσα INTIME SPORTS

Ένα γκολ στο 3ο λεπτό ήταν αρκετό έτσι ώστε ο Αστέρας Τρίπολης να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο την ΑΕΛ Καλλονής.

Κακό παιχνίδι σε γενικές γραμμές στην Τρίπολης. Ο Αστέρας νίκησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Μάσα στο 3ο λεπτό, ενώ από εκείνο το σημείο και αργότερα ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα να δούμε ένα βαρετό παιχνίδι.

Οι ευκαιρίες δεν έλειψαν βέβαια και η Καλλονή θα μπορούσε να κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος, όμως ο Κύπρου ήταν άστοχος.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Βοηθοί: Αλέξανδρος Γρεβένης, Ιορδάνης Απτόσογλου

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίσκι, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Σανκαρέ (Ζησόπουλος 23'), Μουνάφο, Τιε Μπι, Μάσα, Πάρα, Ρόλε (Φερνάντες 82'), Μπαντιμπανγκά (Γιαννιώτας 46').

ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Χογκ, Βαλιός (Μίνγκας 74'), Αντιέγιο, Αναστασιάδης, Πιπίνης (Καμαρά 46'), Κεϊτά, Γιορέντε, Ναβάρο, Καλτσάς, Χουάνμα, Λεοζίνιο (Κύπρου 74').

Γκολ: Μάσα (3' σουτ).

Κάρτες: Γιορέντε (κίτρινη 61'), Γιαννιώτας (κίτρινη 89'), Πάρα (κίτρινη 92').

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ Καλλονής 1-0 από τον Γιάννη Γεωργόπουλο.

Ανασκόπηση αγώνα

Το παιχνίδι μας... κορόιδεψε στο ξεκίνημα του, αφού με το ρυθμό που είχαν οι δυο ομάδες στα πρώτα δέκα λεπτά, πιστέψαμε πως θα δούμε όμορφα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Πράγματι, στο 3ο μόλις λεπτό ο Αστέρας άνοιξε το σκορ.

Ο Παντελιάδης έκανε βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Μάσα την έστειλε στα δίχτυα με κάπως... περίεργο τρόπο είναι η αλήθεια. Οι φιλοξενούμενοι έφτασα κοντά στην ισοφάριση στο 8', όμως η κεφαλιά του Αντέγιο, μετά από κόρνερ του Λεοζίνιο, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Δυο λεπτά αργότερα ο Μάσα θα μπορούσε να κάνει δυο τα προσωπικά του τέρματα (και του Αστέρα), εκμεταλλευόμενος ένα λάθος της άμυνας, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε έξω.

Σε εκείνο το σημείο ο ρυθμός πάγωσε. Τα λάθη άρχισαν να διαδέχονται το ένα το άλλο, ενώ έπεσαν και λίγες κλωτσιές που χάλασαν το παιχνίδι, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει κάπως βαρετά.

Πιο δυνατά ο Αστέρας

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Πάρα και Ζησόπουλος έχασαν δυο καλές ευκαιρίες (με σουτ και κεφαλιά αντίστοιχα). Τη σκυτάλη πήρε ο Μάσα ο οποίος απείλησε με δυο σουτ (το ένα έδιωξε σε κόρνερ ο Χογκ), ενώ λίγο νωρίτερα ένα σουτ του Χουάνμα για την Καλλονή πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο διάστημα 69'-71' χάθηκαν δυο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες για τους Αρκάδες. Αρχικά ο Πάρα είχε μία κεφαλιά μόνος με τη μπάλα να περνά άουτ, ενώ στη συνέχεια ο Παντελιάδης με ατομική ενέργεια βρέθηκε φάτσα με τον Χογκ, όμως πλάσαρε άουτ.

Η Καλλονή έχασε καλή ευκαιρία στο 87' να κλέψει τον βαθμό, όμως το σουτ του Κύπρου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοσίσκι.

Η φάση του αγώνα

Προς το τέλος του αγώνα ο Φερνάντες (που είχε περάσει ως αλλαγή) γύρισε λάθος τη μπάλα πάνω στον Καμαρά, αυτός πάτησε στον Κύπρου, όμως ο νεαρός άσος, αν και μόνος, σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα.

Ο διαιτητής

Του βγάζουμε το καπέλο. Δεν έβγαλε κάρτες και προσπάθησε να αφήσει το ματς να παιχτεί χωρίς να παρεμβαίνει.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Μάσα εκτός από το γκολ που πέτυχε, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Θα μπορούσε να βάλει άλλο ένα γκολ αν ήταν πιο προσεκτικός.

Μας άρεσε

Το τρίγωνο Μάσα, Ρόλε, Πάρα. Όταν βρεθούν καλύτερα μέσα από τα παιχνίδια, θα μας χαρίσουν μαγικές στιγμές.

Δεν μας άρεσε

Που έπεσε ο ρυθμός μετά το 10ο λεπτό. Άργησε πολύ να πάρει μπρος το παιχνίδι στη συνέχεια.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ