STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης-Άρης 2-2

Αστέρας Τρίπολης-Άρης 2-2
INTIME SPORTS

Έβρεξε και γκολ στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας και ο Άρης έμειναν στο 2-2 με τους γηπεδούχους να χάνουν βαθμούς ενόψει των πλέι οφ. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, το γύρισαν οι φιλοξενούμενοι αλλά ο Έντο μίλησε στο τέλος.

Τέσσερα γκολ, ένα πέναλτι και μία αποβολή επιφύλασσε η αναμέτρηση του "Θ. Κολοκοτρώνης" μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Άρη, η οποία έληξε ισόπαλη 2-2, σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το σκορ αλλά δεν έφυγαν με τη νίκη γοήτρου από την Τρίπολη, παρ ότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω. Ο Καράσκο άνοιξε το σκορ στο 21' αποβλήθηκε στο 51' για το πέναλτι που έδωσε την ευκαιρία στον Τριανταφυλλάκο να ισοφαρίσει. Στο 63ο λεπτό ο Μανιάς ολοκλήρωσε την ανατροπή αλλά ο Έντο έγραψε το τελικό 2-2 στο 73'

Το τελικό 2-2 έφερε τον Αστέρα στους 58 βαθμούς, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Βέροια η οποία καίγεται για πόντους. Ο Άρης έμεινε στους 21 και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Χαμός στη βαθμολογία, δείτε αναλυτικά!

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Αστέρας Τρίπολης-Άρης 2-2

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Καιρός: Ασθενής βροχή

Διαιτητές: Κουτσιαύτης, Κωστάρας, Πατρωμάς

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος): Μπαντής, Λούϊ (83' Μουνάφο), Κυριακόπουλος (71΄Ναβάρο), Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Εντο, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Καράσκο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (78λ.τ. Ντελγκάδο).

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Καραγκούνης, Τριανταφυλλάκος, Γκόλιας, Μπακασέτας (90' Κύργιας), Καμινιώτης (83' Μαργαρίτης), Νταμαρλής (46' Τσιάρας), Μανιάς, Βλάχος, Μπουγαΐδης.

Γκολ: 21' Καράσκο, 73' Εντό - 53'πεν. Τριανταφυλλάκος, 68' Μανιάς

Κίτρινες κάρτες: 77' Τσιάρας

Κόκκινη κάρτα: 51' Καράσκο

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Άρης, αν και αδιάφορος αφού έχει ήδη υποβιβαστεί, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε δύο καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του αγώνα για να πάρει το προβάδισμα. Το γκολ δεν ήρθε όμως ούτε με τον Μανιά στο 2' αλλά ούτε τέσσερα λεπτά αργότερα στην προσπάθεια του Μπακασέτα.

Ο Αστέρας Τρίπολης μετά το νωθρό ξεκίνημα ανέβασε την απόδοσή του και με πρωταγωνιστή τον Καράσκο πήρε τα ηνία του αγώνα. Ο Αργεντινός σημάδεψε το δοκάρι στο 19ο λεπτό αλλά δύο λεπτά αργότερα ήταν εύστοχος ανοίγοντας το σκορ στην Τρίπολη.

Το γκολ των γηπεδούχων έδωσε αέρα στους παίκτες του Στάικου, οι οποίοι πίεσαν τον Άρη μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Το καλύτερο βέβαια οι δύο ομάδες το φύλαγαν για το δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου ο Καράσκο συνέχισε να είναι πρωταγωνιστής αλλά αυτή τη φορά ήταν αρνητικός για την ομάδα του.

Ο Αργεντινός μάρκαρε τον Καραγκούνη με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τον Τριανταφυλλάκο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 1-1. Το γκολ και το γεγονός πως ο Άρης έπαιζε με δέκα παίκτες ανέβασαν την ψυχολογία των φιλοξενούμενων οι οποίοι πίεσαν στο συγκεκριμένο σημείο του αγώνα και εν τέλει έκαναν την ανατροπή με τον Μανιά στο 68ο λεπτό.

Πριν κοπάσουν τα πανηγύρια των παικτών του Άρη, ο Αστέρας ισοφάρισε με τον Έντο στο 73ο λεπτό δίνοντας το έναυσμα για την τελική επίθεση των γηπεδούχων, οι οποίοι αν και με παίκτη λιγότερο πίεσαν για το τρίποντο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το γκολ για την ανατροπή στην ανατροπή δεν ήρθε και ο Αστέρας που έψαχνε ένα καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ έχασε δύο εύκολους βαθμούς, απέναντι σε μία ομάδα που ήταν αδιάφορη και υποβιβασμένη.

Ο MVP της αναμέτρησης

Το γκολ που πέτυχε στο 73' έδωσε το βαθμό στον Αστέρα, αλλά τα σημαντικά που έκανε στον αγωνιστικό χώρο δεν φαίνονται στο φύλλο αγώνα. Έτρεξε ακόμα και γι αυτούς που σήμερα δεν ήταν στα καλύτερά τους καλύπτοντας σχεδόν όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Η απογοήτευση

Στο πρώτο ημίχρονο είχε ένα δοκάρι και το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα. Η αποβολή του στην επανάληψη δεν άφησε την ομάδα του να διατηρήσει το προβάδισμα και εν τέλει να μην καταφέρει να πάρει τη νίκη που αναζητούσε.

Στατιστικά αγώνα

2 Goal 2
2 Ασίστ 0
14 Τελικές Προσπάθειες 10
6 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
4 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
4 Κεφαλιές 4
4 Αποκρούσεις 2
11 Επεμβάσεις 14
8 Κλεψίματα 7
9 Φάουλ 16
7 Οφσάιντ 6
4 Κόρνερ 8
30 Λάθη 24
12/29 Γεμίσματα 8/19
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ